fijne commodes babykamer
Beeld: Shutterstock

Een kleine babykamer vraagt om een compacte commode, lange ouders hebben baat bij een model dat nét wat hoger is dan de standaard maat. Wij stelden een lijstje samen met allerlei soorten commodes: voor ieder wat wils.

Job

fijne-commodes-babykamer

Article continues after the ad

Deze commode van Bopita is niet alleen stoer, maar ook nét een tikkie hoger dan de meeste commodes: bijna een meter. Fijn voor je rug, want je verschoont je kleine een keer of 1800 (ja, echt) per jaar.

Je koopt deze commode hier.

 

Denver

fijne-commodes-babykamer

Kleine babykamer? Dan kun je je kleine perfect verschonen op deze compacte commode van Cabino en is er in de rest van de kamer nog voldoende plek voor het ledikantje en een kleine kledingkast. In de commode kun je in drie opberglades spullen kwijt én er is nog een wandrek bij te bestellen.

Je koopt de commode hier.

 

Polini

fijne-commodes-babykamer

Een ander fijn model als je ruimte wil besparen: deze commode klap je uit als je baby een schone luier nodig heeft, de rest van de tijd staat-ie netjes ingeklapt en loop je er zonder problemen langs.

Je koopt ‘m hier.

 

Lees ook:
Handige tips voor een goedkope babykamer >

 

Olja

fijne-commodes-babykamer

Lades hoef je niet open te trekken als je je kleine op z’n plek probeert te houden op het verschoningskussen, want dankzij het open vak op deze commode heb je in no time een nieuwe luier te pakken. Vooral fijn als je baby het omdraaien heeft ontdekt. 

Hier bestel je ‘m.

 

Babyflex

fijne-commodes-babykamer

Met twee grote en één kleine lade kun je al je luiers, hydrofiele doeken, billendoekjes en andere musthaves voor je kleintje kwijt. Een opzetstuk om extra gemakkelijk te verschonen is apart verkrijgbaar.

Je bestelt de commode hier.

 

Retro Rio

fijne-commodes-babykamer

Strak, maar dankzij de schuine houten pootjes ook speels. Deze tijdloze commode past in elke moderne babykamer en is extra breed: dus naast het verschoningskussen kun je er nog meer spullen op kwijt.

Je koopt ‘m hier.

 

Sabine

fijne-commodes-babykamer

Liever een romantische stijl? Dan ga je voor deze commode van Eazy Living, die dankzij vijf lades ook lekker veel opbergruimte heeft.

Je bestelt ‘m hier.

 

 

Nog meer tips voor fijne babyspullen?
Volg ons op Facebook en Instagram >