Lekker kussen met je kind

14.07.2016 11:13
Maritta Kammenga: 'Alleen maar liefde!❤' Maritta Kammenga: Alleen maar liefde!❤

Gisteren schreven we over de ophef die ontstond na een foto waarop Victoria Beckham haar kind op de mond kust. Onzin vonden wij. En jullie ook, want jullie postten massaal jullie eigen kusfoto’s.

Ook Radio2-dj Gerard Ekdom vond de ophef onzin. Hij richtte als antwoord op Facebook de pagina De Bond tegen Vertrutting op. Inmiddels heeft de pagina al meer dan 30.000 likes. “Het idee ontstond spontaan”, legt Ekdom uit in het AD. “Ik zag die foto’s voorbij komen en dacht: mag dit nu ook alweer niet? Ik kus mijn zoons ook als ze gaan slapen en ook op de mond. Moet ik dat voortaan dan onder de vensterbank doen?”

Natuurlijk niet. Lekker je kinderen op hun mond zoenen, als jij en zij dat willen, vinden wij. En jullie gelukkig ook. Vijf van jullie superzoete kusfoto’s op een rijtje.

Bianca Van Veldhuizen:Kan d’r niet genoeg kusjes geven! #lovekisseshugs’

Patricia Romijn: ‘Onvoorwaardelijke liefde tussen ouder en kind, wat is het probleem?’
 

Denise Baarsma: ‘Dit dus…?”

Patricia van Kampen: Selfie van mijn puberdochter en mij. Moeder & dochter liefde <3'

Vanessa Croes: Kusjes op de mond, slaapt merendeels bij ons in bed, ziet ons ook zonder kleding, laat boeren en scheten, schreeuwt weleens, is het allerliefste kind ter wereld uiteraard. En het zou fijn zijn als iedereen eens op sodemietert met het pedagogisch gelul. Mijn kind groeit door en met liefde en aandacht zoals dat past en functioneert in ons gezin.’