Koopje: déze knutselspullen kosten nog geen vijf euro

01.05.2020 13:42
goedkoop knutselspullen

Aan leuke knutselideeën geen gebrek, maar dan moet je kind natuurlijk wel spullen hebben om aan de slag te gaan. Dat hoeft niet duur te zijn: check dit lijstje maar met knutselspullen onder de vijf euro.

Viltstiften

Gewone viltstiften, potloden of viltstiften met een kleur aan beide uiteinden: de mogelijkheden om te kleuren zijn enorm. Veel viltstiften zijn vaak als een set te koop – wel zo handig, heb je meteen voor een prikkie alle kleuren van de regenboog.

Bestel hier een set van 24 viltstiften.

 

Stickers

Jij bent misschien minder blij als je kind er in de woonkamer vrolijk op los stickert, maar hem kan je waarschijnlijk geen groter plezier doen. Er zijn stickers verkrijgbaar in allerlei soorten thema’s, van piraten tot Frozen en dino’s.

Bestel hier een stickervel van piraten voor maar € 4,35

 

Strijkkralen

Waarschijnlijk heb je er zelf vroeger ook mee gespeeld en tegenwoordig zijn ze nog steeds even populair. Met strijkkralen is van alles te maken, zoals onderzetters of leuke armbandjes, en voor de prijs hoef je ze niet te laten liggen: voor nog geen vijf euro heb je 1500 kleurrijke kralen.

Bestel ze hier.
 

Lees ook:
Dieren knutselen: 7x leuke ideeën >

 

Gekleurd papier

Hier begint het mee, want voor bijna ieder knutselwerkje heb je een paar vellen papier nodig. Wit, zwart, geel, groen, rood: koop verschillende vellen en je kind heeft altijd de kleur bij de hand die hij nodig heeft. Voor de variatie haal je er ook wat karton bij met een leuk dessin.

Bestel hier een leuke papierset met stippen en strepen.

 

Stempelset

Een mooie tekening maak je niet alleen met viltstiften, potloden of verfkwasten. Pak er een setje stempels en een stempelkussen bij en voilà: in een mum van tijd heb je een leuk kunstwerkje op papier gezet. Er zijn stempelsets verkrijgbaar in verschillende thema’s, bijvoorbeeld cijfers en getallen of voertuigen.

Bestel hier een stempelset met cijfers voor € 3,50

 

Klei

Misschien wel het handigste knutselspeelgoed, want je kind kan met hetzelfde stukje klei eindeloos veel figuren maken. En jij reageert op elke variant natuurlijk even enthousiast.

Hier bestel je klei in een kleur naar keuze voor nog geen € 5

 

Nog meer knutseltips?
Volg ons op Facebook en Instagram >