Juf Anne-Marijn over de flirtende vader: ‘Hij laat zijn blik opzichtig over mijn lichaam glijden’

17.09.2022 11:46
de juf stiefmoeder Floris Beeld: Shutterstock

Kan best vermakelijk zijn, van die flirtende papa’s, maar bij juf Anne-Marijn was zijn opzichtige geflirt vooral gênant.

Anne-Marijn (29) is juf in groep 1/2.

“Flirtende papa’s, daar kunnen veel juffen over meepraten. Soms is het vermakelijk, soms gênant. In die laatste categorie valt de papa van Ties.

Lees ook – Burenleed: ‘Mijn man was alles wat ze zocht, biechtte de buurvrouw op’ >

Opzichtig geflirt

Ties zit nu bijna twee jaar in mijn klas en letterlijk elke ochtend komt zijn vader te dicht bij me staan, ik zet gewoon een stap achteruit, maar dan blijft hij heel intens naar me staren – en laat zijn blik heel opzichtig over mijn hele lichaam glijden. ‘Leuke broek’, zegt hij dan. Of iets onzinnigs als: ‘Mooie veters. Zijn die nieuw?’ Of: ‘Hé, je hebt ander haar.’ Waarbij hij dan gewoon een pluk pakt.

Een paar andere ouders vinden zijn opzichtige geflirt enorm geestig, ik vind het vooral enorm ongemakkelijk. Gelukkig gaat Ties bijna naar groep drie. De juf daar is 61. Eens kijken of hij het bij haar ook probeert.”

 

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.