Janet Jackson is zwanger

09.05.2016 08:59

Het gonsde van de geruchten afgelopen week. Sommige entertainmentwebsites berichtten dat Janet Jackson zwanger was, anderen waren iets voorzichtiger. Maar nu bevestigen ook haar neefjes het nieuws: Janet Jackson is zwanger. De 49-jarige zangeres krijgt samen met haar man Wissam Al Mana haar eerste kind.

Onlangs annuleerde Janet al haar concerten om zich volledig te kunnen richten op het krijgen van een baby. Dit liet ze aan haar fans weten door middel van een videoboodschap op Twitter. Op dat moment was trouwens nog niet duidelijk dat de zangeres zwanger was.

Dit was ook de reden dat ze het concert dat ze in mei in Amsterdam zou geven, uitstelde. ‘Ik moet op doktersadvies rust houden. Ik ben jullie niet vergeten. Ik hervat de tour zodra ik kan’, aldus de zangeres in een video.

Broer Jermaine Jackson (61) is hartstikke blij met het nieuws. In een video op de website van TMZ vertelt hij: ‘Ik ben zo trots dat ik oom word, ik kijk ernaar uit’. Op de vraag hoe lang zijn zus zwanger is, antwoordt hij: ‘Ik kwam er pas achter toen ik het in het nieuws hoorde. Ik hoop dat het een jongetje wordt en dat ze hem Jermaine noemt, dat is een leuke naam.’

Ook de drie neven van Janet (beter bekend als 3T) vertellen dat Janet zwanger is. Zij komen in september naar Nederland voor een exclusief concert. In een interview vertellen ze over haar zwangerschap.

Zelf rept Janet met geen woord over haar zwangerschap en heeft ze het nieuws nog niet officieel bevestigd, maar als we haar familie moeten geloven, wordt ze toch echt moeder. Janet wordt op 16 mei 50 jaar.

Bron: RTLnieuws & Telegraaf