In samenwerking met Kek Mama

‘Ik hoop dat verschonen door deze luiers makkelijker gaat’

26.10.2017 12:43

Hanneke krijgt door haar bewegelijke baby geen seconde de kans om een luier te verwisselen. De komende weken test ze of het met de nieuwe luiers van Zwitsal makkelijker gaat. Wil je meetesten met Hanneke? Geef je dan ook op.

“We gaan terug naar een jaar geleden. Daar stond ik, in de babykamer, met mijn dikke buik. Op het laatst liep ik elke avond voor het slapengaan even een rondje. Met mijn ogen dicht genoot ik van de heerlijke geur van babyshampoo. Ik deed het bij allebei m’n zwangerschappen, omdat ik beide keren niet kon geloven dat er binnen een aantal weken een échte baby op die commode zou liggen. En ook nog eens de mijne!

Nogal een uitdaging, dat verschonen

Nu sta ik natuurlijk nog steeds elke dag in de babykamer, maar iets minder vreedzaam dan in mijn dagdroom. Het verschonen van mijn zoon kan soms namelijk best een uitdaging zijn. Hij rolt op z’n buik, worstelt zich los en geeft me geen seconde de kans om die volle luier af te doen, laat staan er een nieuwe om te krijgen.

Maar ik geef me niet zomaar gewonnen. Helemaal niet omdat er een nieuwe luier op de markt is die ik mag uitproberen: de Zwitsal luier. De luier belooft zijdezacht te zijn, comfortabel, langdurig droog en wordt geleverd inclusief geurbuiltje.

Mijn 5 tips over babyverzorging

 1.  Zorg dat je een paar liedjes paraat hebt: zingen leidt af.
   
 2. Ik gebruik de nieuwe Zwitsal luiers omdat ze zo zacht en comfortabel zijn.
   
 3. Klinkt misschien gek, maar ga niet te vaak in bad. Twee keer in de week kan net zo goed en droogt de babyhuid niet uit.
   
 4. Ga voor zeepvrije producten als je kind snel plekjes in z’n gezicht krijgt of droge plekken in zijn elleboog of knieholte.
   
 5. Werkt liggend verschonen op z’n rug echt niet meer? Leer jezelf aan de luier om te krijgen als je baby staat. Maak de billen schoon als je baby nog ligt, maar laat hem vervolgens staan om de schone luier om te doen. Scheelt mij enorm veel stress.
   

Word Zwitsal insider

Ik ben benieuwd hoe jij dit aanpakt, helemaal als je net zo’n beweeglijk exemplaar hebt als ik.  Daarnaast ben ik op zoek naar moeders die samen met mij de Zwitsal luiers willen uitproberen. Blijven ze droog? Vind jij ze ook zo zacht en vindt je kind ze comfortabel? Meld je aan om Zwitsal insider te worden, ontvang een prachtig pakket met de luiers en andere goodies en dan kunnen we samen testen. Heb je de allerleukste foto’s, dan win je zelfs een fotoshoot voor kind. Dus meld je aan!”

Hanneke (31) is moeder van twee jongens. Sinds 2013 heeft ze haar eigen blog, Fitte vrouwen.