‘Hoe zorgen we ervoor dat de kinderen ons niet betrappen tijdens een vrijpartij?’

14.10.2019 10:36
kinderen ons betrappen vrijpartij Beeld: Shutterstock

Onze twee zoontjes worden bij elk geluidje wakker. Dan komen ze naar ons toe en kruipen ze bij ons in bed. Daardoor is ons seksleven gedaald tot het nulpunt: ik wil liever niet dat de kinderen ons betrappen tijdens een vrijpartij. Hoe lossen we dit op?

Els en Do: Uit de Baedeker voor de huisvrouw, een encyclopedie die halverwege de vorige eeuw in elke huiskamer stond, weten we dat vrouwen hun mannen altijd ter wille moesten zijn. De schrijvers vreesden dat de echtgenoot een minnares zou nemen als hun vrouw niet thuis gaf in bed. Of het huis nou gehorig was of niet, de deur ging op slot en de kinderen zochten het maar uit. Vrouwen moeten er niet lekker bij hebben gelegen met gehuil op de gang, maar mannen moesten gewoon doorzetten om hun mannelijkheid te bewijzen.
 

Spannende lunch

Tegenwoordig is het de bedoeling dat vrouwen ook genieten van sex. En dat gaat niet samen met kinderen die bij elk geluidje wakker worden. Wat te doen? U kunt uw spruiten geregeld een weekend naar oma en opa brengen, waarop u de kalk van het plafond kunt vrijen. Verder moet u creatief zijn. Stel u voor dat u een geheime affaire zou hebben met uw man. Dan zou u ongetwijfeld ergens een gaatje vinden in de agenda om ongestoord samen te kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan spannende lunchafspraakjes.
 

Lees ook
5 manieren voor sneaky sex waar je geen idee van had voordat je kinderen kreeg >

 

Slot

Het beste alternatief is een kasteel te kopen waar de kinderen een vleugel krijgen en u en uw man de balzaal innemen. Als dat financieel niet haalbaar is en u wil toch ’s nachts uw gang gaan, zit er niets anders op dan als muisjes zo stil te vrijen. Voor de zekerheid met de deur op slot. Want het laatste wat een kind wil, is een confrontatie met seksende ouders.
 

De opvoedtantes Els en Do beantwoorden opvoedvragen met een knipoog en stellen zichzelf voor: “Wij zijn geboren voordat de pil was uitgevonden, kwamen ter wereld zonder dat onze ouders daarom hadden gevraagd en werden te hooi en te gras opgevoed. Zelf kregen wij heel bewust kinderen en daarom voelen we tot op de dag van vandaag (ze zijn inmiddels 34, 22 en 20) de plicht hen permanent gelukkig te maken. We kennen dus twee opvoedingsstijlen van nabij, en blijven onverminderd op zoek naar de gulden middenweg.”
 

Ook een opvoedvraag? Mail ’m naar elsendo@kekmama.nl

 

Dit artikel staat in Kek Mama 09-2019.

 

Meer opvoedadvies? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >