Een speelhoek creëren die leuk is om naar te kijken én waar urenlang in geravot kan worden door je kind? Lukt makkelijk met deze producten.

Jij blij, kinderen blij.

 

Een hut van kussens

Een lekker kussen is altijd goed, helemaal in de speelhoek. Want terwijl je kind een hut van -tig zachte kussens maakt, kun jij in alle rust (zonder dat je je druk hoeft te maken om scherpe, harde of gevaarlijke voorwerpen) aan het avondeten beginnen. Ben je niet zo van die schreeuwerige kleuren in je woonkamer? Kies dan voor een basic, lichte teint - kun je ze ook op je bank kwijt als je kind ze zat is.

 

Warm, zacht en sfeervol

En als je dan toch bezig bent alles 'valproof' te maken, leg dan gelijk een vloerkleed of schapenvacht op de grond. Warm, zacht, sfeervol en ideaal voor de kwetsbare knietjes van je kind.

 

In de la ermee

Weet je van gekkigheid niet meer waar je al dat speelgoed kwijt moet, ga dan voor een kast of meubel met deuren/lades: past genoeg in. Zo lijkt je huis in een handomdraai niet meer op een slagveld en kun je de buurvrouw prima uitnodigen voor een bak koffie. 

 

Werk in de hoogte

Heb je geen ruimte voor een kast, werk dan in de hoogte. Spijker een haak (of haken) in de muur, hang er een speelzak aan en je kunt alles er zo in gooien. En ben je het printje op de zak zat, wissel je 'm zo om voor een andere.


Hebben? Goed nieuws: de website van het grootste en meest veelzijdige woonmerk van Nederland - vtwonen.nl - is een unieke one stop shop voor woonproducten, inspiratie en praktische informatie. Tot en met 11 oktober shop je hier heel veel woonkameritems (o.a. alle bovenstaande items) met 20% korting. Wees er snel bij, want op = op!

fotoserie mannen vaderschap

Deze vaders werden van te voren niet gewaarschuwd voor ingewikkelde meisjeskleding, draagdoeken en babyvoeding. Resultaat? Een hilarische fotoserie.

De vader die z'n dochter een onvergetelijke dag had willen bezorgen...

 

Ook bij z'n zoon liep het anders dan gepland.

 

Of de vader die dacht dat een draagdoek omknopen...

 

Lees ook
'Papaklas' bereidt vaders voor op het vaderschap >

 

Een hapje opwarmen...

 

Z'n dochter aankleden...

 

Koekjes bakken...

 

Of eten klaarmaken simpel was.

 

Nee hoor. Het vaderschap gaat niet altijd over rozen.

Dit artikel is al een keer eerder gepubliceerd.

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

12 redenen huilen kinderen

Het verkeerde boekje voorlezen, mensen die niet terugzwaaien of het moment dat ze erachter komen dat de snacks op zijn. Er zijn veel redenen voor kinderen om een potje te gaan grienen, maar soms kun je er als ouder geen touw aan vast knopen. Zo ook niet bij deze foto's.

Papa en ik


 

Toekomstige acteur

Tja...


 

Dat gaan we dus écht niet delen


 

Privacy wordt niet gewaardeerd


 

Soms weet je het ook gewoon niet


 

'Maar, waarom niet?'


 

Het gemiddelde ochtendritueel


Lees ook
Fotoserie: 8x creatieve wraakacties van kinderen >

 

En dit ook


 

Beetje besluiteloos


 

Is ook best eng


 

Het leven is ook zwaar

Bron: BoredPanda.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >