In samenwerking met Kek Mama

Het kan: een stijlvolle speelhoek in de woonkamer

02.10.2017 06:59

Een speelhoek creëren die leuk is om naar te kijken én waar urenlang in geravot kan worden door je kind? Lukt makkelijk met deze producten.

Jij blij, kinderen blij.

 

Een hut van kussens

Een lekker kussen is altijd goed, helemaal in de speelhoek. Want terwijl je kind een hut van -tig zachte kussens maakt, kun jij in alle rust (zonder dat je je druk hoeft te maken om scherpe, harde of gevaarlijke voorwerpen) aan het avondeten beginnen. Ben je niet zo van die schreeuwerige kleuren in je woonkamer? Kies dan voor een basic, lichte teint – kun je ze ook op je bank kwijt als je kind ze zat is.

 

Warm, zacht en sfeervol

En als je dan toch bezig bent alles ‘valproof’ te maken, leg dan gelijk een vloerkleed of schapenvacht op de grond. Warm, zacht, sfeervol en ideaal voor de kwetsbare knietjes van je kind.

 

In de la ermee

Weet je van gekkigheid niet meer waar je al dat speelgoed kwijt moet, ga dan voor een kast of meubel met deuren/lades: past genoeg in. Zo lijkt je huis in een handomdraai niet meer op een slagveld en kun je de buurvrouw prima uitnodigen voor een bak koffie. 

 

Werk in de hoogte

Heb je geen ruimte voor een kast, werk dan in de hoogte. Spijker een haak (of haken) in de muur, hang er een speelzak aan en je kunt alles er zo in gooien. En ben je het printje op de zak zat, wissel je ‘m zo om voor een andere.

Hebben? Goed nieuws: de website van het grootste en meest veelzijdige woonmerk van Nederland – vtwonen.nl – is een unieke one stop shop voor woonproducten, inspiratie en praktische informatie. Tot en met 11 oktober shop je hier heel veel woonkameritems (o.a. alle bovenstaande items) met 20% korting. Wees er snel bij, want op = op!