leukste baby wipstoelen
Beeld: Shutterstock

Zitten, spelen, rondkijken en natuurlijk wippen: in een wipstoel kan je baby z’n lol op. Ook kun je hem op die manier handig z’n eerste hapjes geven. Wij zetten een paar leuke wipstoelen voor je op een rij.

Little World

leuke-wipstoelen-baby

Article continues after the ad

In tegenstelling tot z'n naam, wordt de wereld van je baby in deze wipstoel ineens een stuk groter. De rugleuning kan namelijk in verschillende standen worden gezet en hij kijkt z'n ogen uit met de speelboog die boven ‘m hangt.

Je koopt ‘m hier.

 

Tiny Love

leuke-wipstoelen-baby

Sta je in de keuken en zit de kleine verderop in de wipstoel? Met deze variant van Tiny Love heb je altijd zicht op hem, want de stoel is heel handig op ooghoogte te zetten. Ook zitten er voor hem muziekjes en zachte trillingen op.

Hier te bestellen.

 

X Adventure

leuke-wipstoelen-baby

Sommige wipstoelen, zoals deze van X Adventure, hebben een schommelfunctie. Zo kan je baby heerlijk wiegen terwijl hij in het stoeltje ligt. Dankzij de hoofdverkleiner is hij al te gebruiken vanaf de geboorte, dus waarschijnlijk sukkelt je kleine zó in slaap.

Je koopt ‘m hier.
 

Lees ook:
5x mooie en veilige autostoeltjes >

 

Blij’r Boris

leuke-wipstoelen-baby

Dé stoel als je een modern interieur hebt. De bekleding is volledig van katoen en afneembaar, dus geen zorgen over spuugvlekken: je gooit ‘m zo in de wasmachine.

Je koopt deze wipstoel hier.

 

Disney Baby

leuke-wipstoelen-baby

Als een kleurtje meer of minder je niet uitmaakt, ga je voor deze knaller van Disney. Er zitten meer dan twaalf speeltjes en activiteiten op en het zitje is op vier hoogtes in te stellen en groeit dus met je kleine mee.

Hier koop je ‘m.

 

Baby Björn

leuke-wipstoelen-baby

Eén van de bekendste wipstoelen, die je in een mum van tijd inklapt: handig om mee te nemen naar opa en oma of op vakantie. De ergonomisch gevormde zitting is extra ondersteunend voor de rug, nek en het hoofd van je baby.

Verkrijgbaar in 18 verschillende kleuren.

 

Baninni 

leuke-wipstoelen-baby

Als je niet veel geld kwijt wil zijn, maar wel een goede, degelijke wipstoel zoekt, ga je voor de Luxe Admiro van Baninni. Het metalen frame is stevig, eenvoudig te verstellen en dubbel vergrendeld: extra veilig dus.

Hier bestel je ‘m.

 

 

Nog meer fijne tips voor je mini-me?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >