autostoeltjes
Beeld: Shutterstock

Een goed autostoeltje is onmisbaar, want als je met je kind gaat rijden is het belangrijk dat hij comfortabel en veilig vervoerd wordt. Wij zetten een aantal opties voor je op een rij.

Maxi Cosi Citi

mooie-veilige-autostoeltjes

Article continues after the ad

Heb je geen ISOFIX in je auto zitten? De Maxi Cosi Citi bevestig je gewoon met de gordel. En als je kleine onderweg in slaap valt, hoef je hem op de plek van bestemming niet wakker te maken: je tilt het stoeltje gemakkelijk uit de auto en plaatst ‘m op je Maxi-Cosi buggy of Quinny.

Geschikt tot 1 jaar of 13 kg

Koop ‘m hier.

 

Hauck Zero Plus

mooie-veilige-autostoeltjes

Dit autostoeltje weegt slechts drie kilo en is dus lekker licht. De voering in het hoofdkussen is van schuim en is extra ondersteunend voor het hoofdje van je baby. Komen er spuugvlekken op? Geen punt, je haalt de bekleding er gemakkelijk af om te wassen.

Geschikt vanaf geboorte tot 13 kg

Koop 'm hier.

 

Britax Römer Dualfix

mooie-veilige-autostoeltjes

Rugpijn voorkomen als je je kind constant in en uit de autostoel tilt? Kies dan voor dit autostoeltje van Britax Römer, want die kun je 360 graden draaien: handiger kan niet.

Geschikt van 3 tot 18 kg.

Je bestelt ‘m hier.

 

X-adventure Go Baby 

mooie-veilige-autostoeltjes

Een degelijke, fijne autostoel waar je kind in verschillende standen in kan zitten. Dankzij de stoelverkleiners maak je ‘m bovendien geheel op maat.

Geschikt van 9 tot 18 kg.

Je koopt het stoeltje hier.

 

Baninni Adino

mooie-veilige-autostoeltjes

Een stoeltje dat je jarenlang kunt gebruiken, dankzij de verstelbare hoofdsteun. Ook kun je de rugleuning verwijderen en blijft er een zitverhoger over. Oh, en voor je kind zelf wel zo fijn: de kleding is extra zacht.

Geschikt van 15 tot 36 kg.

Je koopt het stoeltje hier.