In samenwerking met Kek Mama

Even rust in de tent: Zó maak jij een rustmoment voor jou en je kind

21.10.2010 11:32

Door de hectiek van de dag kan je soms vergeten om even stil te staan en te genieten. Waarom niet dat rustmoment voor jou en je kind handig inplannen? Bijvoorbeeld tijdens het geven van de fles. Zo maak je daar een heerlijk Mama Momentje van waarin jij en je kind lekker samen genieten en bijkomen. Deze tips van HIPP kunnen helpen.

Maak een vaste plek voor jullie samen

Zorg voor een vaste plek voor jullie samen. Zo weet de rest van het gezin ook dat het daar rustig moet zijn en dat dat jullie plekje is. Misschien is dit geluksmoment 's avonds een paar minuten, waarbij jij jouw kind de fles geeft in een knusse stoel vlak voor het naar bed brengen. Of juist het samen wakker worden en beginnen aan een nieuwe dag op jullie favoriete plekje in huis. Samen met je kind maak je in no time een flesje klaar en genieten jullie van een paar minuten rust en helemaal samen zijn.

In het moment

Je kind de fles geven is een bijzonder moment. Het is misschien even oefenen om je alleen hierop te concentreren, maar het is het meer dan waard. Neem afstand van zoveel mogelijk prikkels en geniet van de rust. Maak oogcontact met je kind zodat je echt in het moment zit. Gooi je smartphone even in de andere kamer om afleiding te voorkomen. Zo creëer je op een makkelijke manier in alle hectiek van de dag een moment tussen jou en je baby. En dit is nog lekker rustgevend ook. 

Wat is jouw Mama Momentje? Het favoriete Mama Momentje van vlogger Billie Rose:

100% biologisch – de juiste keuze

Natuurlijk wil je de beste ingrediënten als je jouw kind de fles geeft. Tip: probeer eens biologische melk.  Het voeren van de dieren met gras, hooi en granen zorgt ervoor dat dit van topkwaliteit is en boordevol voedingsstoffen zit.

De HiPP 2 Combiotik® biologische opvolgmelk is geïnspireerd door de natuur en gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke bevindingen. Het bevat een unieke combinatie van natuurlijke melkzuurbacteriën en galacto-oligosaccharide (GOS) uit biologische lactose. HiPP gebruikt alleen zachte biologische ingrediënten – van nature vrij van GMO – voor gelukkige babybuikjes en voor het behoud van ons klimaat en de biodiversiteit. HiPP gaat zelfs nog een stap verder, want de HiPP 2 BIO Combiotik® wordt geproduceerd in een CO2-neutrale productievestiging.

HiPP 2 BIO Combiotik® opvolgmelk is geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 1 jaar en voor alle ouders en kinderen die hun gelukkige mama- en papamomenten waarderen.

Meer weten over HIPP opvolgmelk? Kijk gauw op: www.hipp.nl/combiotik