Dít zijn nu de leukste kinderfilms op Pathé Thuis

12.10.2021 12:27
leukste kinderfilms Pathé thuis Beeld: Shutterstock

Gezellig samen naar de film? Tover je woonkamer om in een thuisbioscoop en draai één van deze leuke kinderfilms: gewoon via Pathé Thuis. 

K3: Dans van de Farao

Hanne, Marthe en Klaasje zijn in het Egyptisch museum. Ze besluiten alledrie een wens doen bij een Egyptische Wenskat. Tot hun verbazing komt deze ook uit!

Tom & Jerry

Muis Jerry verhuist naar het chicste hotel van New York. Helaas is dat op hetzelfde moment als ‘de bruiloft van het jaar’. Ten einde raad vraag Kayla of straatkat Tom Jerry wil verjagen. Dit dreigt een rampzalig kat-en-muisspel te worden.

 

Teen Titans Go! Presents Space Jam

De Teen Titans krijgen bezoek van de Nerdlucks, de Space Jam-schurken. Als blijkt dat ze nog nooit ‘Space Jam’ hebben gezien, organiseert Cyborg een filmavond. Als dat maar goed gaat…

 

Lees ook:
21x het leukste aanbod kinderseries op Netflix >

 

Mijn Robot Vriend A.R.I

A.R.I. de robot wordt meegenomen door een wrede laboratoriumdirecteur. Hij is van plan A.R.I. te veranderen in een meedogenloos wapen om de wereld te veroveren. Dát laat Noah niet gebeuren en raapt al zijn moed bijeen.

 

Hallo Wereld!

Langs de rivier worden meer dan tien verschillende diersoorten geboren. Zij leven en overleven hier. Weet jij wie de oeverbouwer is? En naar welk avontuur de gigantische snoek op zoek is?

 

Mijn leven is een circus

Laura is geboren in een circusfamilie met een vader die werkt als professioneel clown. Ze heeft genoeg van het leven als circusartiest en verlangt naar een ‘normaal’ leven. Dankzij haar juf Patricia kan de puber naar een private school waar ze eindelijk de kans krijgt vaste vriendjes te maken. 
 

Dit is het nieuwste aanbod op Pathé Thuis.

 

Nog geen abonnement op Pathé Thuis? Sluit ‘m hier af.