leukste kinderfilms Pathé thuis
Beeld: Shutterstock

Ook al is de bios nog steeds gesloten, pak de popcorn er maar vast bij. Want met Pathé Thuis zie je déze leuke kinderfilms gewoon op je eigen witte doek.

Buurman & Buurman, Experimenteren er op los

A je to! Buurman en Buurman krijgen heel wat klussen voor elkaar, maar de manier waarop? Daar zullen we het maar niet teveel over hebben. Lach en geniet mee met de hilarische mannen terwijl ze hun appelbomen proberen te beveiligen en experimenteren met een zelfgemaakte vliegmachine.

Article continues after the ad

 

The Addams Family

Mocht je denken dat je eigen familie een tikje vreemd is, dan heb je de Addams Family nog niet ontmoet. Zij bestaan deels uit monsters en zijn gek op alles wat eng en spooky is. Hun leven wordt totaal op z’n kop gezet als buurtbewoners zich plotseling wel erg zenuwachtig gaan gedragen. Bovendien moet dochter Wednesday voor het eerst naar een openbare school en bereidt zoon Pugsley zich voor op een belangrijk optreden.

 

Juf Roos

Wie jarig is, trakteert - zo ook juf Roos. Ze organiseert een verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd. Gijs versiert de molen waar ze in woont met ballonnen, alleen gebruikt-ie er veel te veel.

 

Lees ook:
21x het leukste aanbod kinderseries op Netflix >

 

Toy Story 4

De vierjarige Bonnie maakt een poppetje van een plastic vorkje en afval: pop Forky. Maar tijdens een familiereisje verdwijnt die plotseling spoorloos. Woody zet alles op alles om Forky terug te brengen en komt daardoor van het ene in het andere avontuur terecht.

 

De Elfkins

Ver weg van de grotemensenwereld, leven de Elfkins al tweehonderd jaar onder de grond. Tot het vrolijke meisje Helvi op een dag behoefte heeft aan meer ruimte om zich heen. Samen met haar vrienden gaat ze op bezoek bij de grote mensen en worden ze vrienden met een norse banketbakker.

 

Spider-Man: Into The Spider-Verse

Je zou maar gebeten worden door een spin en daardoor plotseling over superkrachten beschikken. Het overkomt Miles, een tiener uit New York. Met zijn powers moet hij de plannen van Kingpin, de baas van de onderwereld, zien te stoppen. Na een mislukte test van Kingpins superwapen zijn er verschillende Spider-Man in de wereld van Miles terechtgekomen. Het is aan hem om ze terug naar hun eigen universum te helpen.

 

Frozen 2

Bij jouw Frozen-fan kan-ie niet vaak genoeg gedraaid worden. In dit tweede deel gaan Elsa, Anna, Kristoff en Olaf diep het bos in om de waarheid te achterhalen over een oud mysterie van hun koninkrijk.

 

 

Nog geen abonnement op Pathé Thuis? Sluit ‘m hier af.