Dit zijn de leukste series op Ziggo Movies & Series voor peuters

01.01.2020 21:27
series-op-ziggo-voor-peuters

Niet alleen voor jou, ook voor de allerkleinsten heeft Ziggo Movies & Series een enorm aanbod. De leukste series vind je hier.

Florries Draakjes

Prinses Florrie woont samen met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en soldaat Ratel in een kasteel in een magisch koninkrijk. Zelf moet ze niet zoveel hebben van mensen, ze is meer van de draken. En dat zorgt voor bijzondere avonturen.

 

De Speelgoeddokter

Een speelgoeddokter die met speelgoed en knuffels praat en ze geneest? De zesjarige Doc McStuffins runt samen met haar vrienden Stuffy, Lammie, Nellie en Chilly een praktijk en kan dit als geen ander. Een mooie animatie over hoe belangrijk vriendschap en zorg is.

 

Bumba

Als je zeker wil weten dat je de plank niet misslaat, zet dan Bumba op. Dit vrolijke clowntje en zijn kunsten staan garant voor succes bij peuters.

 

Lees ook
Deze tweets bewijzen dat peuters een behoorlijk zwaar leven hebben >

 

Brandweerman Sam

Sam de brandweerman woont in Piekepolder, een plaatsje aan zee. Onder leiding van commandant Staal komen hij en zijn collega’s Elvis en Jenny in actie bij brand of als er iemand in nood is, soms geholpen door helikopterpiloot Tom.

 

Beertje Pol

Een animatieserie over beer Pol die samen met zijn vrienden op een zelfgebouwde boot te wereld rond vaart. Maar onderweg komen ze voor veel uitdagingen te staan.

 

Pieter Post

Pieter is gepromoveerd tot ‘Hoofd van de Afdeling Speciale Pakketjes’. En dat betekent een nieuwe missie: alle gekke pakketjes bezorgen, waar en wanneer dan ook.

Bron: Ziggo

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >