Dít zijn de leukste PS4-games voor kinderen

17.08.2021 14:02
ps4-games_voor_kinderen

De keuze aan Playstation-spellen is reuze. Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen nood: wij helpen je een handje en hebben de leukste voor je kind geselecteerd.


Formule 1

Met de gloednieuwe versie F1-2021 kruipt je kind in de huid van Max Verstappen. Ga voor de tijdrit, Grand Prix en nek aan nek in de multiplayer en op gedeeld scherm.

– Meer soorten races
– Met uitgebreide coureur-stats
– Incl. Formula 2

Hier bestel je deze videogame

 

The Sisters: Party of the Year

Wat krijg je als je twee zussen met twee explosieve persoonlijkheden samen één feest laat voorbereiden? Precies: chaos en veel ondeugendheid. In het spel speel je 24 afwisselende minigames, van eenhoornwerpen tot de cupcake-bakkerij.

– Speel met maximaal 4 vrienden
– Met multiplayer modi
– Gebaseerde op de Franse strip Les Sisters

Koop ‘m hier

 

Asterix & Obelix XXL Collection

Versla drie keer zoveel Romeinen met deze unieke Asterix & Obelix collectie. Hij bevat alle Asterix & Obelix XXL games: drie avonturen vol zwijnen, toverdrank en natuurlijk de Romeinen. Wie wordt de dapperste Galliër en verslaat de Romeinse indringers en keizer Julius Caesar?

– XXL collectie 1 t/m 3
– Gebaseerd op de strips van het beroemde duo
– Vanaf 7 jaar

Hier bestellen

 

Paw Patrol: on a roll!

Is je kind gek op deze pups? Dan wordt hij in dit spel zélf Marshall, Chase, Skye, Rubble, Everest, Rocky, Zuma of Tracker. Z'n missie: de boel redden in zestien spannende missies. 

– Naar de beroemde serie
– Duidelijk uitleg
– Vanaf 3 jaar

Koop het spel hier

 

Tennis World Tour

In real life Federer of Nadal verslaan wordt een lastig verhaal, maar op deze virtuele baan heeft je kind zeker een kans. Slaat hij liever een backhand exact zoals the GOAT zelf? Dan speelt-ie het spel gewoon als Federer (en wint hij dus geheid).

– Snel en realistisch
– Keuze uit verschillende stadions
– Speel dubbel met vrienden

Hier koop je de game

The LEGO Movie 2

Reis door de ruimte, ontdek nieuwe werelden en test je vaardigheden als meesterbouwer. En speel meer dan honderd speelbare personages vrij uit de eerste en nieuwe film.

– Bouw je eigen wereld
– Gebruik verschillende landschappen, wegen en gebouwen
– Met verbeterde gevechten

Hier koop je het spel

 

Minecraft

Dit spel draait om bouwen en avonturen beleven. Kinderen kunnen in dit spel alles bouwen wat ze maar willen en op survival door mysterieuze landen. Wordt het verstoppen voor de monsters of dapper terugvechten?

– Met split-screen multiplayer
– Ontdek community creaties in de nieuwe in-game store
– Krijg toegang tot nieuwe mini-games en gamemodes doormiddel van servers

Hier koop je ‘m

 

Just Dance 2021

Dansen is een instant blijmaker en je kind blijft nog lekker in beweging ook. Van monsterhits tot klassiekers en opkomende artiesten: oefenen op de danspasjes van Just Dance is een feest voor jong en oud. De Kidsmodus komt daarnaast tegemoet aan de behoeftes van de allerkleinsten.

– Met 40 nieuwe liedjes
– Houd je prestaties bij en verbeter ze
– Dans samen met anderen via de Coöp-modus

Bestel de game hier
 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >