Dit zijn de leukste kinderfilms op Disney+

07.05.2021 08:07
deze maand op disney+

Je kind hoeft zich na het maken van z’n huiswerk geen moment te vervelen, want streamingdienst Disney+ staat bomvol prachtige kinderfilms. Dit zijn volgens ons de leukste.

Waarom een abonnement op Disney+? Simpel: de streamingdienst biedt je niet alleen toegang tot het uitgebreide aanbod van Disney, het is ook dé plek waar je de nieuwste Disney-films kunt zien. Alles is in hoge kwaliteit en – helemaal fijn – veel content is exclusief. Benieuwd? Abonneer je dan hier

 

Finding Nemo

Marlin leidt een heerlijk rustig en veilig leventje met zijn zoon Nemo in het prachtige Great Barrier Reef bij Australië. Maar als Nemo plotseling wordt weggehaald van zijn thuis en in het aquarium van een tandarts belandt, moet Marlin hem zien te redden. Dory – de vis met het slechtste kortetermijngeheugen en het grootste hart van de oceaan – helpt hem daarbij.

 

Inside Out

Groter en wijzer worden gaat bij niemand van een leien dakje – ook niet bij Riley. Als haar vader een nieuwe baan krijgt in San Francisco, moet ze haar oude leventje achterlaten. Ze laat zich daarbij leiden door haar vijf belangrijkste emoties, maar heeft de grootste moeite om zich aan te passen aan een nieuw huis en een nieuwe school.

 

 

Belle en het Beest

Dat Belle in handen komt van het Beest maar er toch iets moois tussen hen opbloeit, hoeven we natuurlijk niet mee te vertellen. Een must see, als we het hebben over prachtige kinderfilms uit de oude doos. 

 

Lees ook
Dit zijn de beste films op Disney+ voor volwassenen >

 

Mary Poppins

Je zou maar een oppas hebben die kan vliegen, via een trapleuning naar boven kan gaan en allerlei spullen uit haar tas kan toveren. Jane en Michael Banks genieten met volle teugen van haar, maar hun vader heeft zo zijn bedenkingen.

 

101 Dalmatiërs


Grote kans dat je kind na het zien van deze klassieker smeekt om een Dalmatiër-pup. In de film ziet hij hoe tientallen kwispelende Dalmatiërs op avontuur gaan om pups Pongo en Perdita te redden uit handen van de wrede Cruella De Vil.
 
 

Penguins

Pinguïn Steve gaat in de ijskoude Antarctische lente op zoek naar een geschikt nest, samen met miljoenen medemensen. Maar hij moet ook een levenspartner zien te vinden en proberen een gezin te stichten.

 

Lilo & Stitch

Als groot dierenfan heeft de vijfjarige Lilo uit Hawaï een aparte kijk op het leven. Ondertussen hebben buitenaardse wezens op een verre planeet de gevaarlijkste crimineel die op de planeet rondloopt op weten te pakken. Ze zenden hem met een raket naar een gevangenisplaneet.

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week het laatste nieuws, persoonlijke verhalen, fijne (uit)tips en grappige fotoseries in je mailbox >