Deze moeder is dolblij dat haar kinderen weer naar school gaan

28.08.2016 16:31

Het is voor de Amerikaanse moeder Keshia Gardner inmiddels traditie geworden: zodra de zomervakantie is afgelopen, maakt ze een uitzinnig blije foto van zichzelf.

Én van haar kinderen die erachter staan. Met een gezicht als een oorwurm. Ieder. Jaar. Weer.

Normale leven

Keshia vindt het heerlijk hoor, vakantie met haar kinderen. Maar na zes weken vrije tijd – en iedere dag leuke activiteiten te moeten verzinnen – is ze minstens zo gelukkig dat haar kinderen naar school gaan. Begint het normale leven eindelijk weer.

Vrijheid vieren

Ze is trouwens niet de enige, zo blijkt uit de reacties op haar post. “Heel herkenbaar, wij moeten nog een week wachten. Ik deel je foto met andere moeders die de vakantie ook beu zijn. Kan niet wachten”, zegt ene Stacey. “Geweldig, die reactie van haar kinderen ook. Nog even wachten en dan kan ook ik mijn vrijheid weer vieren”, schrijft Tiffany. De foto is inmiddels al meer dan 276.000 (!) keer gedeeld.

Nederlandse scholen

Ook in Nederland zijn de scholen gedeeltelijk alweer begonnen. Vorige week startte midden Nederland, vandaag beginnen de scholen in het noorden weer. Kinderen in het zuiden hebben nog vakantie tot en met 4 september. Ouders die ook zo’n hilarische foto willen maken, zullen dus nog een weekje moeten wachten.