Déze knutselwerken kan je kind maken voor Moederdag

27.04.2020 14:12
knutselwerken kind moederdag Beeld: Shutterstock

Omdat je als moeder wel een mooi en vrolijk kunstwerkje kunt gebruiken: met deze video’s maakt je kind de leukste knutselwerken voor Moederdag. Tip: schuif dit artikel even onder de neus van je partner, dan weet je zeker dat het goedkomt.

Bosje rozen

Natuurlijk is een bos bloemen uit de winkel fantastisch. Maar nóg leuker als je die zelf maakt, toch? Het enige dat je nodig hebt is rood papier, lijm, een schaar, een rond dekseltje en deze video.

Hart sleutelhanger

Dit is niet alleen een lief cadeautje, als moeder heb je er ook echt iets aan:  een sleutelhanger van strijkkralen die je om je sleutelbos kunt doen. Zo heb je altijd één hartje bij de hand. Wel slim om je partner even te laten helpen met strijken.

Bloem met foto

Volg deze video en maak een mooie bloem met een foto van je kind erin. Reken maar dat je daar heel blij van wordt.

Lees ook: Moederdag: met déze 8 leuke cadeaus maak je elke moeder blij

Papieren hartje

Simpel, maar heel lief: een gevouwen hartje van papier. Bekijk de video hoe je precies moet vouwen en versier ‘m daarna helemaal naar wens. Ook leuk: maak een aantal hartjes in verschillende kleuren.

Kaart

Bij een cadeau hoort een mooie kaart, en met deze video kun je die zelf maken.

Theedoos

Als je van thee houdt, is deze theedoos een uitkomst. In de video is gebruik gemaakt van echte theeblaadjes, maar je kunt het doosje ook vullen met theezakjes. Meer een koffieliefhebber? Een doosje voor koffiecups maak je net zo.

Nog meer Kek Mama? Volg ons op Facebook en Instagram