Moederdag: met déze 8 leuke cadeaus maak je elke moeder blij

28.04.2022 16:27

Het is bijna zover: Moederdag. Hét moment om moeders in het zonnetje te zetten. Verras haar met een ontbijtje op bed, een mooie kaart of een van deze cadeaus. 

Je moet het perfecte cadeau maar net tegenkomen. Daarom op een rij: de leukste cadeaus voor Moederdag.

Geur

Bijna elke moeder wordt wel blij van een lekkere geur. Denk aan een parfum, een huisspray, geurkaars of geurstokjes. De keuze is reuze.

Sieraden

Sieraden kunnen een heel leuk cadeau zijn als je ervan houdt. En dat hoeft echt niet altijd duur te zijn. Wel handig om te weten waar je moeder van houdt, dus koop een paar oorbellen of een mooie ring in haar stijl.

Uitje

Ook leuk: verras je moeder met een leuk uitje. Ga samen heerlijk high-tea’en of uit eten. Of ga een dagje weg, naar een leuke stad om te shoppen of gezellig uitwaaien aan het strand. Als je moeder van bloemen houdt, is het Keukenhof ideaal voor een uitstapje. Geniet van de mooie bloemen, hopelijk het lekkere weer en de tijd die je samen doorbrengt.

Beauty

Als jij je moeder echt even wil laten ontspannen, kun je haar ook een massage cadeau geven. Zeker weten dat ze daarvan geniet na alle drukte van het dagelijkse leven. Want jouw moeder staat altijd voor jou klaar, is lief en zorgzaam. En daarom mag zij ook zelf wel eens even ontspannen. En welke moeder wil nou niet eens lekker in de watten gelegd worden? Je kunt er ook voor kiezen om verzorgingsproducten te geven. Een lekkere doucheschuim of een fijne bodyscrub is nooit verkeerd.

Lees ook: Uren genot: met deze seksspeeltjes heb je extra lang voorspel

Lekkers

Welke moeder houdt nou niet van lekker eten? Verras je moeder met datgene wat zij zo lekker vindt, dat weet jij natuurlijk het beste. Maar over het algemeen zit je al snel goed als je thuiskomt met heerlijke chocola. Want welke vrouw houdt daar nou niet van?

Sterrenhemel

Wil jij een bijzonder cadeau aan je moeder geven, maar weet je niet precies wat? Lees dan verder. Bij Mr. Starsky kun je een poster laten maken met de stand van de sterren op basis van de plaats, datum en tijd die jij kiest. Zo leg je een bijzonder moment, bijvoorbeeld de geboorte van je kind, vast in de sterren. Hoe tof is dat? Laat je sterrenstelsel poster hier maken. Ontvang nu 15% korting met de code MAMA15, geldig t/m 14-05-2023.

Boek

Een ander leuk moederdagcadeau is het boek The Female Fix. Dit boek, geschreven door Marianne Bruijn, inspireert moeders om financieel zelfredzaam te zijn. Zo behouden ze de regie over hun eigen leven. Marianne’s missie is om zoveel mogelijk vrouwen in hun carrière en op financieel gebied te empoweren. Het boek bevat inspirerende verhalen, maar ook handige tips. Goed om bij de hand te hebben, dus. Bestel het boek hier.

Nog meer Kek Mama? Volg ons op Facebook en Instagram