Deze BN’ers krijgen een baby in 2019 – of hebben die al gekregen

10.07.2019 10:15
baby ballon

Zet je schrap voor een reeks nieuwe, prachtige foto’s van pasgeboren baby’s, want deze bekende Nederlanders verwachten in 2019 een kind. Óf hebben begin dit jaar al een kind gekregen.

Bettina Holwerda

Zanger Jim Bakkum (31) en Bettina Holwerda (40) zijn begin maart de trotse ouders geworden van hun derde kind: dochter Molly. ‘Dit gevoel is met geen miljoen woorden te beschrijven’, zegt Jim op Instagram.

 

Hanna Verboom

Actrice Hanna Verboom en haar verloofde Ralf Roex werden eind juni ouders van dochter Sara James. Bij een mooie foto op haar instagram schreef Hanna: “Daar is ze dan, onze kleine avonturier Sara James. Dolgelukkig met dit wondertje.” Het is het eerste kind voor het stel, dat zich in november 2018 verloofde. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Daar is ze dan, onze kleine avonturier Sara James? Dolgelukkig met dit wondertje❤️

Een bericht gedeeld door H A N N A V E R B O O M (@hannaverboom) op

 

Jan Versteegh

Waar in oktober 2017 zijn dochter Keesje Lulu werd geboren, kregen Jan en z’n vrouw Dieuwertje er in april opnieuw een meisje bij: Bella Didi.

 

Lil’ Kleine

Het was kerst toen Lil’ Kleine aankondigde dat hij en z’n verloofde Jamie Vaes voor het eerst ouders worden. Op zijn insta houdt hij een foto van een echo voor de kerstboom, met de tekst “IT’S A BOY”. Op 14 juni maakte de rapper na een week radiostilte bekend dat zijn zoon was geboren: Zion Vaes Scholten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ITS A BOY ?

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A LEGEND IS BORN!? Lío Zion Vaes Scholten. 09’06’2019

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

 

 

Monique Smit

Ook beschuit met muisjes voor zangeres Monique Smit en haar vriend Martijn: onlangs maakte ze het nieuws bekend in een videoclip. Aan het einde van haar nieuwe single Gebarentaal verklapt ze het geheim in, jawel, gebarentaal. In 2015 kreeg het stel zoon Noah. Na zijn geboorte vertelde Monique in Kek Mama dat ze bij een eventueel tweede kind, langer verlof wil nemen. 

 

Jennifer Ewbank

In huize Ewbank is de kleine al geboren: Jennifer Ewbank en haar man Robin de Munk zijn in januari ouders geworden van zoon Ben. Afgelopen zomer maakte het stel bekend een tweede te verwachten. In 2014 werd dochter Emily al geboren. 

 

Joëlle Witschge

Model en voetbaldochter Joëlle Witschge is op 3 juni bevallen van zoon Rio. Extra bijzonder, want de kans op een zwangerschap was bij Joëlle slechts één procent. Door het Polycysteus Ovarium Syndroom (PCOS) groeiden er cysten op haar eierstokken en had ze een verdikte baarmoeder. Toch bleek eind oktober dat Joëlle zwanger was. Ze maakte dit eerder bekend dan ze had gewild, omdat het nieuws al bijna was uitgelekt. Bij de kerstboom maakte het stel bekend een zoon te krijgen:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baby Boy ?

Een bericht gedeeld door Contact: paul@paulhills.com (@joellewitschge) op

 

Gigi Ravelli

De 36-jarige Gigi, die we allemaal nog kennen uit Goede Tijden Slechte Tijden, kondigde eind november aan dat ze zwanger is. Bronnen melden dat ze in maart is bevallen, maar het is nog niet officieel bevestigd. 

 

Lees ook:
VIDEO: BN’ers en hun kinderen op social media >

 

Xelly Cabau

Xelly Cabau van Kasbergen is in april bevallen van haar eerste kind. ‘Jij bent het mooiste dat ons ooit is overkomen’, schrijft ze bij de eerste foto met haar zoon op Instagram. De visagiste maakte in oktober bekend dat ze zwanger was: ‘Wij voelen ons zo gelukkig en gezegend. Onbeschrijfelijk! YES WE ARE EXPECTING!’, schreef ze toen op social media.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The three of us..?? #Myfamily❤

Een bericht gedeeld door Xelly Cabau van Kasbergen (@xellycvk) op

Rachel Siwaletti

Vlogger Rachel Siwaletti, oftewel ‘De Huismuts’, is begin maart bevallen van haar tweede kind. Het is een meisje en zij heeft de naam Rosie Mae gekregen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi preggo ! ??Ik moet elke keer 2x kijken als ik langs een spiegel loop omdat het vooral mijn spiegelbeeld is (en de kicks ??) die vertellen dat ik écht zwanger ben. Ondertussen wacht ik nog steeds rustig op enige vorm van nesteldrang en lijkt Willem er ook pas net aan gewend te zijn zijn vrouw zwanger te hebben gemaakt want sinds kort komt hij niet meer met 2 biertjes de keuken uitlopen ?. En mijn kleding was sinds de CliniClown Closet Sale (in juli) al niet groter dan 1 rekje, dat ik overigens ook nog eens deel met Willem ?, maar nu zijn het slechts nog enkele items die ik kan rocken dus die buiten we dan ook maar lekker uit. Ik zal een hoogtepunt aanmaken met alle lookjes zodat ik in 1 x antwoord kan geven op de vraag waar wat van is. Goed idee? ♥️ Sommige items heb ik al seizoenen lang dus niet alles is meer te koop, maar dan heb je in ieder geval wat inspiratie! Dit is een lucky shot want deze broek en top zijn van @catwalk_junkie en die items heb ik inmiddels al zeker een jaar, maar zijn nog verkrijgbaar en giletje is van @lovelylane.nl ♥️ You’re welcome ?

Een bericht gedeeld door Rachel van Sas (@dehuismuts) op

 

Kimberley Klaver

Kimberley Klaver is begin juli bevallen. Ondanks dat het jongetje een maand voor de uitgerekende datum is geboren, maken moeder en zoon het goed, schrijft de actrice op Instagram.

 

Ellen Hoog

Ellen Hoog, voormalig hockeyinternational, is in februari voor het eerst moeder geworden. ‘Ze is er! En het gaat hartstikke goed met deze kleine troublemaker!’, schreef ze een paar dagen na de bevalling bij haar allereerste gezinsfoto op Instagram.

 

Meer babynieuws?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >