bners-baby-in-2019

Zet je schrap voor een reeks nieuwe, prachtige foto's van pasgeboren baby’s, want deze bekende Nederlanders verwachten in 2019 een kind. Óf hebben begin dit jaar al een kind gekregen.

Bettina Holwerda

BN'er baby 2019

More content below the advertising

Zanger Jim Bakkum (31) en Bettina Holwerda (40) zijn begin maart de trotse ouders geworden van hun derde kind: dochter Molly. 'Dit gevoel is met geen miljoen woorden te beschrijven', zegt Jim op Instagram.

 

Hanna Verboom

BN'er baby 2019

Voor de 35-jarige actrice Hanna Verboom wordt dit haar eerste kind. In november werd bekend dat ze zich heeft verloofd met Ralf Roex en twee maanden later deelde ze het nieuwtje van haar zwangerschap op haar Instagrampagina:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Overjoyed!!! We can not wait to meet you, little miracle 🐣❤️

Een bericht gedeeld door H A N N A V E R B O O M (@hannaverboom) op

 

Jan Versteegh

BN'er baby 2019

De kersverse SBS6-presentator kan zijn borst natmaken voor een reeks nieuwe gebroken nachten. Waar in oktober 2017 zijn dochter Keesje Lulu werd geboren, verwachten Jan en z'n vrouw Dieuwertje dit jaar hun tweede kind. Hij maakte het nieuws bekend in zijn nieuwe show 6 Inside. 

 

Lil' Kleine

BN'er baby 2019

Het was kerst toen Lil' Kleine aankondigde dat hij en z'n verloofde Jamie Vaes voor het eerst ouders worden. Op zijn insta houdt hij een foto van een echo voor de kerstboom, met de tekst "IT'S A BOY''. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

ITS A BOY 💙

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

 

Monique Smit

BN'er baby 2019

Ook beschuit met muisjes voor zangeres Monique Smit en haar vriend Martijn: onlangs maakte ze het nieuws bekend in een videoclip. Aan het einde van haar nieuwe single Gebarentaal verklapt ze het geheim in, jawel, gebarentaal. In 2015 kreeg het stel zoon Noah. Na zijn geboorte vertelde Monique in Kek Mama dat ze bij een eventueel tweede kind, langer verlof wil nemen. 

 

Jennifer Ewbank

BN'er baby 2019

In huize Ewbank is de kleine al geboren: Jennifer Ewbank en haar man Robin de Munk zijn in januari ouders geworden van zoon Ben. Afgelopen zomer maakte het stel bekend een tweede te verwachten. In 2014 werd dochter Emily al geboren. 

 

Joëlle Witschge

BN'er baby 2019

Model en voetbaldochter Joëlle Witschge en haar vriend Dave verwachten komend jaar hun eerste kindje. Bijzonder, want de kans op een zwangerschap was bij Joëlle slechts één procent. Door het Polycysteus Ovarium Syndroom (PCOS) groeiden er cysten op haar eierstokken en had ze een verdikte baarmoeder. Toch bleek eind oktober dat Joëlle zwanger was. Ze maakte dit eerder bekend dan ze had gewild, omdat het nieuws al bijna was uitgelekt. Bij de kerstboom maakte het stel bekend een zoon te krijgen:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baby Boy 💙

Een bericht gedeeld door Contact: paul@paulhills.com (@joellewitschge) op

 

Gigi Ravelli

BN'er baby 2019

De 36-jarige Gigi, die we allemaal nog kennen uit Goede Tijden Slechte Tijden, kondigde eind november aan dat ze zwanger is. Bronnen melden dat ze al is bevallen, maar het is nog niet officieel bevestigd. 

 

Lees ook:
VIDEO: BN'ers en hun kinderen op social media >

 

Xelly Cabau

BN'er baby 2019

Xelly Cabau van Kasbergen, de zus van Yolanthe, wordt aankomend jaar ook voor het eerst moeder. In oktober maakte ze dat op haar Insta bekend: "Wij voelen ons zo gelukkig en gezegend. Onbeschrijfelijk! YES WE ARE EXPECTING!" In april werd ze al ten huwelijk gevraagd door haar verloofde Beer Muller. Maar of de bruiloft na dit babynieuws ook gaat plaatsvinden komend jaar, is afwachten.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The three of us..🙏🏼 #Myfamily❤

Een bericht gedeeld door Xelly Cabau van Kasbergen (@xellycvk) opRachel Siwaletti

BN'er baby 2019

Vlogger Rachel Siwaletti, oftewel 'De Huismuts', is begin maart bevallen van haar tweede kind. Het is een meisje en zij heeft de naam Rosie Mae gekregen.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi preggo ! 🤰🏻Ik moet elke keer 2x kijken als ik langs een spiegel loop omdat het vooral mijn spiegelbeeld is (en de kicks 🦶🏼) die vertellen dat ik écht zwanger ben. Ondertussen wacht ik nog steeds rustig op enige vorm van nesteldrang en lijkt Willem er ook pas net aan gewend te zijn zijn vrouw zwanger te hebben gemaakt want sinds kort komt hij niet meer met 2 biertjes de keuken uitlopen 👏. En mijn kleding was sinds de CliniClown Closet Sale (in juli) al niet groter dan 1 rekje, dat ik overigens ook nog eens deel met Willem 😱, maar nu zijn het slechts nog enkele items die ik kan rocken dus die buiten we dan ook maar lekker uit. Ik zal een hoogtepunt aanmaken met alle lookjes zodat ik in 1 x antwoord kan geven op de vraag waar wat van is. Goed idee? ♥️ Sommige items heb ik al seizoenen lang dus niet alles is meer te koop, maar dan heb je in ieder geval wat inspiratie! Dit is een lucky shot want deze broek en top zijn van @catwalk_junkie en die items heb ik inmiddels al zeker een jaar, maar zijn nog verkrijgbaar en giletje is van @lovelylane.nl ♥️ You’re welcome 😘

Een bericht gedeeld door Rachel van Sas (@dehuismuts) op

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >