Carice van Houten bevallen van een zoon

29.08.2016 14:29

Beschuit met muisjes op deze maandagmiddag: Carice van Houten is namelijk bevallen van een zoon! Het jongetje heeft de naam Monte gekregen. Haar vriend Guy Pierce maakte het nieuws bekend op Twitter.

“Vanochtend is er een lief klein pakketje aangekomen en hij vertelde ons dat zijn naam Monte Pearce is”, aldus een trotse Guy. De kersverse vader heeft duidelijk zijn lolbroek aan, want hij vraagt ook wie er trek heeft in een placentasmoothie. Eh…

 

 

Ook Carice heeft al van zich laten horen. Ze reageerde meteen op de tweet van Guy door zijn bericht te retweeten en voegt er een hoop blije (en veelzeggende, zoals de lachende drol) emoticons aan toe.

 

 

>> Lees ook: Actrice Carice van Houten is in verwachting <<

Zwangerschap

Carice en Guy leerden elkaar kennen op de set van de film Brimstone. In november kwam naar buiten dat de twee een relatie hadden en in maart maakte Carice haar zwangerschap bekend. Twee weken geleden leek het er al even op dat Carice ging bevallen toen ze bij het ziekenhuis werd gespot, maar het bleek loos alarm. Wel verraadde haar buik dat het niet heel lang meer ging duren. Nu zijn we alleen nog maar razend benieuwd naar een foto van de kersverse baby van het acteurskoppel.