In samenwerking met Kek Mama

Back to school: 5x te gekke outfits onder de 45 euro

05.09.2022 14:11

Klimmen, klauteren, rennen en hier en daar een radslag: kinderkleding moet lekker zitten en alle bewegingsvrijheid geven aan je kind. De toffe ‘back to school’ kidscollectie van Noppies is betaalbaar en gemaakt van zachte maar sterke en duurzame materialen met handige details. En je hebt al een hele outfit onder de 45 euro. Wat dacht je van deze?

 

Blauw van jou

Geweldig, een legging met wijde pijpen. Staat gelijk mooi gekleed, terwijl het heel lekker zit, zonder knopen ritsen of harde materialen. Het volume van de ruches op de schouders maken het stoer en lief tegelijk. Je kunt beide kledingstukken eindeloos combineren. Het shirt is ook leuk op een rokje of short te dragen.

Bloemenmeisje

Deze lange mouwen zorgen voor wat warmte het nieuwe seizoen, terwijl het luchtig voelt. En vooral fijn: het zit heerlijk zacht en soepel, staat supermooi op deze bloemenbroek. Net als al deze kledingstukken van Noppies is dit item is gemaakt van verantwoorder katoen, het Better Cotton Initiative. Dat voelt niet alleen goed voor je kind, maar is ook beter voor het milieu en de producenten.Het ‘Better Cotton Initiative’ is een speciaal trainingsprogramma voor boeren om de katoenproductie duurzamer te maken. Dankzij BCI leren ze bijvoorbeeld hoe ze katoen kunnen produceren met minder water, chemische stoffen en pesticiden.

Hele outfit

We zijn sowieso dol op jurkjes: lekker snel klaar in de ochtend want in een handomdraai uit te kiezen en aan te trekken. Bij Noppies vind je ze al voor € 29,99. Heerlijk voor de laatste zonnestralen én ideaal voor de wat frissere dagen met een maillot of legging eronder.

Onmisbare jeans

Voor je actieve kind zijn sterke jeans en broeken een echte must. En in combinatie met een longsleeve t-shirt perfect voor herfst. Al deze trendy kleding is ontworpen en gemaakt voor kinderen en kan dan ook tegen een stootje. Zo gaat het lekker lang mee – heeft een broertje of zusje er ook nog lol van. En dat scheelt weer in je portemonnee. Juist die kleine besparingen zijn nu veel waard. Alles in de Noppies Kids collectie kan met elkaar worden gecombineerd, zodat je je kind gerust een eigen outfit kan laten samenstellen.

Duurzame wereld

Fijn gevoel: al deze kleding van Noppies is duurzaam. Niet alleen wordt het op een verantwoorde manier geproduceerd, ook gaan de materialen lang mee en kan kleding nog met gemak een paar rondes mee – handig voor broertjes en zusjes. Naar eigen zeggen houdt Noppies dan ook rekening met de wereld waarin volgende generaties opgroeien. Niet omdat het in de mode is, maar omdat ze nooit anders hebben gedaan.

Shop hier de nieuwe kidscollectie van Noppies voor een mooi nieuw schooljaar.