Autorit met je kind? 7x veilige en leuke zitverhogers

05.11.2020 16:12
autorit kind leuke zitverhogers Beeld: Shutterstock

Als je kind minimaal 22 kilo weegt en groter is dan 1,25 meter, mag je hem in de auto vervoeren in een zitverhoger. Hij zit daarbij vast met de autogordel. Ben je op zoek naar zo’n zitverhoger? Check dan dit fijne lijstje.

Hema

De stof en de padding van deze zitverhoger zijn extra dik: je kind zit dus heerlijk comfortabel. De hoes kun je er eenvoudig afhalen voor een wasbeurt.

van 15 tot 36 kilo

Koop ‘m hier.

 

All Ride

Wil je dat het autozitje goed matcht met de kleur van je stoelbekleding? Dit model van All Ride is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren.

van 15 tot 30 kilo

Hier koop je ‘m.

 

Safety First

Een fijn autozitje voor lange afstanden, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. De armsteunen zorgen namelijk voor extra zitcomfort. Ook is het autozitje lekker licht en compact qua formaat, dus je bergt ‘m ook zo weer op.

van 15 tot 36 kilo

Je koopt ‘m hier, in vier kleuren.
 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

 

Xadventure

Naast de zachte stof heeft dit autozitje nog een pluspunt: je kunt ‘m heel gemakkelijk bevestigen als je een IsoFix aansluiting in je auto hebt. Scheelt weer.

van 22 tot 36 kilo

Hier bestel je ‘m.

 

BubbleBum

Alleen de naam is al leuk, maar de BubbleBum is ook nog eens opblaasbaar en superlicht. Dat betekent dat je ‘m heel gemakkelijk meeneemt op reis: handig voor in het vliegtuig of in de huurauto. Bovendien beweegt-ie tijdens het rijden mee met de bip… eh, bum van je kind.

van 18 tot 36 kilo

Bestel het zitje hier, in allerlei leuke dessins.

 

Disney

Is je kind gek van Cars? Dan springt-ie zó op deze zitverhoger voor een ritje in de echte wagen. Bestel ‘m nu en je krijgt er meteen twee opvouwbare zonneschermen en een gordelkussen bij.

van 15 tot 36 kilo

Hier koop je het zitje.

 

Nania

Grote kans dat er na een tijdje vlekken op de hoes van het autozitje komen. Dit model van Nania gooi je gemakkelijk in de was en ondertussen kun je de verhoger gewoon blijven gebruiken – je krijgt er namelijk een tweede hoes bij.

vanaf 3 jaar

Hier bestel je ‘m.

 

 

Lees ook:
De meest gemaakte fouten met een kinderautostoel >