André Hazes III geboren Kek Mama

26.10.2016 20:33

Dinsdagavond is André III, de zoon van André Hazes Jr. en zijn vriendin Monique Noëll geboren. Het management van André vertelde het goede nieuws aan Shownieuws.

André en Monique zeggen samen: “Op 25 oktober om 22:25 uur is onze zoon Andreas Martinus Hazes (roepnaam André) geboren. Alle clichés zijn waar, we zijn dolgelukkig, zijn ontzettend trots en kunnen ons nu al geen leven meer voorstellen zonder ons kleine wonder. Moeder en zoon maken het goed.”

Monique voegt zelf nog toe: “Het werd ons niet kado gegeven, maar is wel ons allermooiste kado. Ik had me tijdens deze uren geen betere steun kunnen wensen dan mijn eigen man. Met z’n drietjes hebben we het voor elkaar gevochten. Alles wat gezegd werd is waar. Nu al het mooiste wat er is en nu al onze hartjes gevuld. Dankbaar, gelukkig en trots ?”.

En André’s persoonlijke noot: “Het moment dat je dat kleine ventje voor het eerst vast hebt, weet je dat je je eigen leven zou geven voor hem. Hoe kan zo’n klein jochie mij zoveel kippenvel geven. Mij laten huilen hoe ik nog nooit gehuild hebt. Jij bent mijn wonder, mijn leven. Maar serieus, de moeder, mijn vrouwtje, Monique Noëll! Ik heb zoveel bewondering en respect voor de manier waarop jij dit hebt ondergaan. Je was sterk, kalm en een moeder zoals een moeder op dit soort momenten hoort te zijn. Je gaf alles voor je kind. Diepe, diepe buiging. Ik ben trots dat wij dit kleine monster op de wereld mochten brengen.#jongestrijder”.

Dré is niet alleen dolgelukkig met zijn kind. Ook zijn vriendin kan op zijn liefde rekenen. Bij Shownieuws vertelde hij hoe gek hij op zijn Monique Noëll is en dat hij haar gedurende haar zwangerschap almaar mooier vond worden.