6x leuke series op Ziggo Movies & Series voor kleuters

21.04.2020 07:03
series_op_ziggo_movies_series_voor_kleuters

Door Netflix, Videoland en Disney+ denk je er misschien niet zo gauw aan, maar ook Ziggo Movies & Series heeft een geweldig aanbod voor kleuters. Benieuwd? Bekijk dit lijstje maar.

Mickey and the Roadster Racers

Wie Disney zegt, zegt Mickey Mouse. In deze serie racet hij met z’n vrienden Minnie, Pluto, Goofy, Daisy en Donald in getransformeerde voertuigen de hele wereld over. 

 

Elena van Avalor

Nog een Disney-klassieker, die gaat over een de zestienjarige prinses Elena die na jaren jaar opgesloten te hebben gezeten weet plaatsneemt op de troon. Samen met haar vrienden probeert ze het rijk Avalor weer te laten opleven en vecht ze tegen vijanden.

 

Lees ook
7x series op Disney+ voor kleuters >

 

Mega Mindy

Mieke Fonkel en Toby zijn agenten op het politiebureau in het dorp van commissaris Migrain. Mieke heeft in het geheim alter ego, genaamd Mega Mindy.

 

Samson & Gert Zomerpret

Jeugdsentiment, dus zelfs voor jou leuk om mee te kijken. Samson en Gert trekken met hun vrienden Alberto, de Burgemeester en Van Leemhuyzen naar camping Zomerparadijs voor een welverdiende vakantie.

 

Brandweerman Sam

Sam de brandweerman woont in Piekepolder, een plaatsje aan zee. Onder leiding van commandant Staal komen hij en zijn collega’s Elvis en Jenny in actie bij brand of als er iemand in nood is, soms geholpen door helikopterpiloot Tom.

 

Bob de Bouwer

Bob de Bouwer bouwt aan projecten met zijn team in Lentestad. Dit doet hij samen met zijn zakenpartner Wendy, leerling Leo en het team van machines. 

Bron: Ziggo

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >