6x hilarische kinderuitspraken

15.09.2016 13:25
Beeld: screenshot BoredPanda Beeld: screenshot BoredPanda

We hebben ze weer gevonden hoor: de allerleukste uitspraken van kinderen, opgeschreven door hun ouders. Van het afvegen van vieze billen aan een schone deken tot aan een harige ‘cavia’: deze uitspraken zijn hilarisch.

1. De hotdog

 

Mijn kind van drieënhalf zei tegen mijn man dat ‘zijn vagina op een hotdog lijkt’.

 

2. Gezellig bladeren roken

 

Dolenthousiast vertelde mijn zoon aan iedereen – inclusief de kinderarts- dat zijn moeder hem bladeren leert roken. (Ik leerde hem gaten branden met een vergrootglas.)

 

3. Nooit meer in die schoolbus

 

We zaten rustig te eten toen onze zesjarige zoon uit het niets zei: ”Hey mama en papa, wisten jullie dat je piemel groter wordt als je een meisje kust?” Ahhh! #mijnkinderengaannooitmeermetdeschoolbus

4. “Het lijkt wel een cavia!”

 

Mijn dochter zag me uit de douche stappen (om dat ik, zeg maar, nooit privacy heb). Ze zag mijn verwaarloosde ‘zone’ en schreeuwde van blijdschap: “Aahh, wat schattig! Het lijkt wel een cavia!”

 

5. Ze moest eens weten

 

Lydia – mijn dochter van drie – kwam zwaaiend met een tampon naar me toe. Ik: “Waarom heb je een tampon?” Lydia: “Het is een lichtzwaard mama, ik laat je bloeden.” Oh, als je toch eens wist, Lydia…

 

6. Privacy graag!

 

 

Mijn tweejarige poepte op het potje en wilde ‘privacy’. Na afloop zei ze dat ze niet afgeveegd hoefde te worden. Toen ik haar vroeg wat ze gebruikt had, liet ze me een deken, een handdoek en een regenlaars zien. Tof.

Benieuwd naar de andere acht? Lees ze hier.

Bron: BoredPanda