5x mooie kerstkapsels voor je kind

13.12.2018 10:55
kerstkapsels-voor-je-kind

Van een prinsessenkroon tot grote strik: deze kerstkapsels zijn niet allemaal even makkelijk, maar je maakt ze dan ook niet elke dag.

Prinsessenhaar

Een kroon van haar, daar worden ongetwijfeld veel meiden blij van. Een paar keer oefenen is misschien wel handig (want makkelijk is-ie niet), maar het eindresultaat mag er zijn.

 

Visgraat

Toegegeven: het ziet er behoorlijk ingewikkeld uit. Maar laat je niet afschrikken, want het is een stuk simpeler dan je denkt. In deze video zie je hoe je de visgraat-vlecht in het haar van je dochter maakt. Moet ze het natuurlijk wel eerst flink laten groeien.

 

Lees ook

8x snelle kapsels voor tijdens de ochtendspits >

 

Een grote strik

Net als Minnie mouse een mooie strik in je haar, maar dan gewoon gemaakt van je eigen lokken: in deze video zie je hoe je dat bij je dochter voor elkaar krijgt. Je hebt er een kam voor nodig, topsytail, elastiekje, schuifspelden en wat haarlak.

 

Haarband (ingevlochten)

Het is even een werkje, maar dan heb je ook wat. Én extra fijn tijdens het gourmetten, want je hoeft niet bang te zijn dat die lange haren over de tafel hangen.

 

Wandelende kerstboom

Wat je ook kan doen: gewoon wat lichtjes en ballen in het haar hangen. Ziet er superfeestelijk uit en als je het niet te zwaar maakt, hartstikke leuk voor je kind.

 

Nog meer Kek Mama?

Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >