In samenwerking met Kek Mama

5 x waarom een au pair in huis gewoon haalbaar is

14.03.2023 14:41

Geen opvang in Nederland waar je kind zóveel persoonlijke aandacht krijgt als met een lieve, betrouwbare au pair. Naast een superleuke culturele uitwisseling voor iedereen, geeft het jou veel flexibiliteit. Alleen voor de rich & famous? Nee joh, dat is allang niet meer zo.

Flexibele kinderopvang 

Niet meer stressen om eerder uit werk weg te gaan om je kind op te halen uit school, naar de sportclub te brengen en ook nog even snel een gezonde maaltijd op tafel te krijgen: een au pair geeft rust en flexibiliteit. Extra handjes, zowel voor jou als je kind, zijn natuurlijk áltijd heel welkom.

Hulp in huis

Een au pair is 30 uur per week beschikbaar. Speelt en helpt met de kinderen en waar nodig met kleine taakjes in huis en licht huishoudelijk werk. Zo reilt en zeilt het huishouden ondertussen ook nog lekker door. Kun jij nóg meer genieten van je kinderen in je vrije tijd. Leuk familie-uitje? Ook dan kan een au pair mee voor extra handjes, oogje in het zeil en veel gezelligheid.

Hoera, een bekend gezicht

Al die drukte – en snottebellen – op het kinderdagverblijf in de ochtend blijft je zo lekker bespaard. Je kind huppelt nog fijn rond in pyjama als jij de deur uit moet of slaapt nog lekker uit – hoe luxe. De au pair vangt je kinderen op in hun eigen huis, dus relaxte sfeer zit er al gauw in. Er is altijd één vast gezicht met persoonlijke aandacht. Zo worden het vaak dikke maatjes. Wel zo fijn.

Is het wel betaalbaar?

Betaalbaarder dan je denkt. Al vanaf €500 tot €700 per maand heb je een au pair voor 30 uur per week. Voor het kinderdagverblijf betaal je vaak meer. Een au pair kan dus écht voor iedereen zijn – je hebt alleen een extra kamer in je huis nodig.

Alleen voor vip’s – zoals veel ouders op dit moment nog denken? Dat is allang niet meer zo. Een betrouwbare au pair van nina.care is haalbaarder dan je denkt en al binnen twee maanden geregeld.

Culturele uitwisseling en Engels

En au pair komt uit een ander land, dus je kinderen leren over een nieuwe cultuur. Een woordje Engels krijgen ze dus al op jonge leeftijd mee. En maak je geen zorgen, de au pair en je kleintjes kunnen prima met elkaar communiceren is de ervaring, ook als ze nu nog geen Engels spreken.

Meer weten?

Boek een gratis belletje en lees meer op de site. Zowel een oppas als au pair is te boeken via de snelle Nina.care app, nu gratis te downloaden in de Apple store of Google Play store. Ga naar nina.care, plaats jouw aanvraag of plan vrijblijvend een belafspraak voor advies.