In samenwerking met Kek Mama

4 x gouden tips tegen verveling in de vakantie

23.04.2019 09:33

‘Mam, ik verveel me!’ Hartstikke fijn hoor die vakantie, maar je kind  weken lang entertainen is geen optie. Omdat je kleine kinderen ook niet even alleen naar de speeltuin om de hoek stuurt, vier keer leuk speelgoed waar ze zich uren mee vermaken.
 

Schep&Leer IJscokar

Iedere dag van de vakantie een ijsje? Natuurlijk schat! Schep maar lekker zelf een bolletje of drie met de Schep&Leer IJscokar. Niet zomaar een kar, maar eentje waar vrolijke muziek uitkomt en zes liedjes die je mee kunt zingen. Zit het weer tegen en wordt de IJscokar naar binnen geduwd,  dan is het fijn om te weten dat het volume omlaag kan. Al scheppend met de magische, interactieve ijslepel, leert je kind alles over tellen, kleuren, dieren, smaken én ondernemen. ‘Dat is dan 1 euro alstublieft!’ Zoet gespeeld? Op naar de ijssalon voor een echte ijsco!
Leeftijd: 2-5 jaar
Adviesverkoopprijs: €56,95
Kijk op vtechnl.com voor meer info.

Tante Jet Theeset

Zingt jouw kind ook luidkeels ‘Ik ben een theepot rond van buik’ mee? Dan valt Tante Jet Theeset vast en zeker in de smaak. De theeset ziet er al net zo vrolijk uit als ‘ie klinkt en Tante Jet zingt al theeleutend gezellig mee. Je kind ontdekt kleuren, vormen en tellen en wordt geprikkeld om de leukste rollenspellen te spelen. Kantel je de theepot? Dan hoor je schenkgeluiden. Open en sluit je de deksel, dan verandert de thee van smaak en kleur. Thee zonder taart is natuurlijk niets, dus taartpunten worden ook meegeleverd. Al spelend met de stukjes taart en theekopjes, ontwikkelt je kind zijn grove motoriek en oog-handcoördinatie.
Leeftijd: 1-4 jaar
Adviesverkoopprijs: €27,95
Kijk op vtechnl.com voor meer info.

Vormenpret Picknickset

Of je nou 2 jaar bent of 76 jaar: van picknicken wordt iedereen blij. Lekker naar het park of het bos en een beetje eten, drinken en relaxen. Stop voor jezelf een fles koude wijn in de picknickmand en neem voor je kind de Vormenpret Picknickset mee. Die het overigens ook prima doet in de achtertuin, of op een kleedje in de woonkamer. Het kleurrijke uiterlijk van de theepot, de vele accessoires en de lieve stem stimuleren het spelen van rollenspellen. Snel uitgekeken op de Vormenpret Picknickset is je kind vast niet, want hij heeft drie verschillende speelstanden: ontdek kleuren, vormen en etenswaren. Druk je op de vlindertoets dan hoor je vrolijke liedjes of kun je zoekspelletjes spelen en de interactieve deksel kletst gezellig terug.
Leeltijd: 1-4 jaar
Adviesverkoopprijs: €27,95
Kijk op vtechnl.com voor meer info.

Little Love Bobby gaat in bad

Het is in de vakantie warm genoeg voor een duik in het zwembad of een waterpistolengevecht, maar een beetje knoeien met een pop in het water kan altijd. Lekker soppen en daarna afspoelen met de douchekop. Koud krijgt Little Love Bobby het niet, want na het badderen trek je hem zijn badcape aan. Druk je Bobby op zijn buik, dan begint hij te praten, zingen of geinige geluidjes te maken en dankzij de watersensor weet Bobby precies wanneer hij in het water zit en wanneer niet. Goed om te weten: kleine Bobby is genderneutraal en heeft een mama- én papaspeelstand. Ook geschikt dus voor poppenvaders.
Leeftijd: 1-8 jaar
Adviesverkoopprijs: €27,95
Kijk op vtechnl.com voor meer info.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief