In samenwerking met Kek Mama

3x waarom ieder kind (en ook jij als ouder) deze fiets wil

13.06.2023 16:25

We kunnen er allemaal over meepraten, na slechts een paar keer knipperen is je kind de halve (baby)uitzet al ontgroeid. Hartstikke zonde natuurlijk, maar Vici heeft de oplossing: de 3-in-1 meegroeifiets waar je gegarandeerd vijf jaar plezier van hebt – en als je ‘m doorgeeft aan broertjes, zusjes of vriendjes zelfs nóg langer.

Wel zo duurzaam, niet waar? Kek Mama geeft nog drie fijne voordelen.

Binnen 10 minuten onderweg

Geen zorgen, je hoeft geen uren te pielen met tig schroeven en bouten, want je zet ‘m in een kleine tien minuten in elkaar. Ombouwen van lage naar hoge loopfiets en vervolgens naar een trapfiets gaat zelfs nog sneller. Dat kan echt iedereen! Vici heeft dankzij het inventieve ontwerp niet voor niets een Red Dot Award gewonnen. En dat terwijl ze nog maar een jaar op de markt zijn.

Je kind leert sneller fietsen

Dezelfde zitpositie, hetzelfde zadel, hetzelfde stuur: jouw kind hoeft alleen maar bezig te zijn met de volgende stap in het leren fietsen en hoeft niet te wennen aan een nieuwe omgeving of nieuwe materialen. Dit zorgt ervoor dat jouw fietsfanaat met meer vertrouwen de stappen tot trappen doorloopt en – echt waar – fietsen met zijwielen zelfs kan worden overgeslagen. Extra fijn: het frame van de Vici design kinderfiets is gemaakt van aluminium. Hierdoor is-ie licht en sterk gebouwd en roest het frame niet.

Goed voor je portemonnee (én voor de wereld)

Kinderen kosten bakken met geld, dat hoeven we jou niet uit te leggen. Maar omdat deze fiets meegroeit (of je ‘m doorgeeft aan een volgend kind binnen het gezin) heb je maar één fiets nodig voor kinderen in de leeftijd van 1 tot 5 jaar. Dat is natuurlijk goed voor je portemonnee, maar ook nog eens waanzinnig duurzaam. Kortom: win-win.

De 3-in-1 meegroeifiets van Vici is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren; van felrood en stoer blauw tot vintage roze. Zo zit er hoe dan ook iets voor je kind bij. Bovendien worden ze gratis thuisbezorgd en zijn alle modellen direct uit voorraad leverbaar. En ben je niet tevreden? Dan kun je ‘m binnen dertig dagen kosteloos retourneren. Bestel de fiets hier voor € 289.