12x best wel enge uitspraken van kinderen

14.01.2019 09:34
enge uitspraken kinderen Beeld: Pexels

Huh, zei je kind dat echt? Het zal je maar gebeuren dat deze uitspraken uit de mond van jouw kinderen komen. Best wel eng, maar later lachen we er vast om.

1. Slaap lekker

“Ik was mijn tweejarige zoon in bed aan het stoppen. Hij zei: ‘Vaarwel, papa.' Lacherig antwoordde ik: ‘We zeggen welterusten', waarop hij weer reageerde met: ‘Weet ik. Maar deze keer zeg ik vaarwel.' Je snapt dat ik die nacht een paar keer ben gaan checken of hij nog in bed lag te slapen.”

 

2. Weg ermee

“Mijn dochter van drie stond een tijd te kijken naar haar nieuwe babybroer. Ze draaide zich naar mij toe en zei: ‘Papa, het is een monster. We moeten het begraven.'”

 

3. Beetje teveel Sims gespeeld

“Vandaag nog zei mijn vierjarige zoon: ‘We leven in een neppe wereld en iemand speelt met ons'. Toen ik vroeg wat hij daar mee bedoelde, werd het pas écht creepy. ‘Nou, het lijkt alsof iemand dingen met ons doet, maar dat kunnen we niet zien, want wij zijn op deze wereld en zij niet.'”

 

4. Haha, héél grappig. Niet dus.

“Tijdens een vlucht steeg ons vliegtuig niet al te soepel op. De passagiers bleven er rustig onder – op mijn zoon na. Hij riep keihard: ‘We gaan allemaal dood!'”
 

Lees ook
5x enge kindertekeningen >

 

5. Dat heeft ze van iemand anders gehoord. Ja, toch?

“Vorig jaar bleef mijn dochter maar huilen. Ze vertelde mij met een bloedserieus gezicht dat ik doodga op mijn drieëndertigste, net zoals ‘opa'. Ik heb haar alleen nooit verteld dat mijn vader op die leeftijd is overleden. En ook niet aan iemand anders waar zij bij was. Ik ben nu 33. Je snapt dat ik dit hele jaar al op mijn hoede ben.”

 

6. En bedankt.

“Mijn zesjarige zoon vroeg mijn moeder tijdens het spelen: ‘Oma, kun je op je buik gaan liggen?' Dat arme mens doet het en mijn knul gaat op haar kont zitten en springt heen en weer. ‘Nu zijn we aan het paren als reptielen!' Je wordt bedankt, Discovery Channel.”

 

7. Gevangenis spelen

“Samen met mijn kind en zijn zevenjarige vriendje deden we net of ik in de gevangenis werd gestopt. Ik vroeg: ‘Wat heb ik gedaan? Vergeten mijn tanden te poetsen? Is het omdat ik mijn huiswerk niet heb gemaakt?' Zij had toch echt iets anders in gedachten. “Je hebt een drieëntwintigjarige vrouw vermoord, terwijl ze 's ochtends vroeg aan het joggen was.' Dus…”

 

8. Een héle trouwe viervoeter

“Toen mijn neefje 3 was, vertelde hij over een hond die aan het voeteneind van zijn bed stond om hem te beschermen. Hij beschreef precies de hond die wij als gezin vroeger hadden voordat hij geboren was.”

 

9. Hè, bah

“Toen mijn nichtje 4 was, lieten wij haar een foto van de Eiffeltoren zien. ‘Ik kan daar nooit heen', zei ze. ‘Daar hebben zij mijn hoofd afgehakt'.”

 

10. Dan schrik je je een ongeluk

“Mijn broertje was 2 jaar toen hij zei dat hij had gevochten met iemand uit Botswana. We gaven hem een wereldbol en hij wees het land precies aan. ‘Daar woonde ik', zei hij…”

 

11. Hoe bijzonder is dat

“Toen mijn zoon thuiskwam nadat hij kerst had gevierd bij mijn schoonouders, zei hij dat hij opa had gezien. ‘Maar niemand anders zag hem'. Opmerkelijk: zijn opa stierf een paar maanden voordat ik zwanger werd van mijn zoon.”

 

12. Maar hopen dat het een droom was

“Toen ik klein was, kreeg ik altijd een paniekaanval als ik een vulkaan op tv voorbij zag komen. Dan zei ik tegen mijn moeder dat ik als klein meisje was overleden door alle lava die van de berg naar beneden liep.”

Bron: Boredpanda

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >