In samenwerking met Kek Mama

Hier scoor je de tofste outfits voor jouw kind

02.09.2021 08:00

Of je nu zwanger bent, net een baby hebt gekregen of een kleuter hebt rondlopen: de leukste outfits voor jou en je kinderen shop en combineer je makkelijk bij Prénatal. Vanaf nu ook tot en met maat 116. Mode-inspiratie nodig? Bekijk dan vooral deze fijne kleding even.

Combineer erop los

Kies dit najaar voor mooie ruffles of stoere breisels, fijne basics en comfortabele outfits. Iedere maand biedt Prénatal mooie nieuwe kleding aan voor jou en je kinderen. Met unieke designs, die ook nog met elkaar te combineren zijn. Zo kan jij heel makkelijk de leukste betaalbare outfits samenstellen en tover je in een handomdraai een nieuwe look uit je kast. En leuk nieuws: bij Prénatal shop je nu tot en met maat 116. Dat betekent dat je nu ook voor kinderen tot 6 jaar de leukste outfits kan vinden, volledig in jouw stijl.

Kleuren: taupe, ecru grijs en aardetinten

Ga dit najaar voor mooie aarde- of paarstinten en combineer dit met een stoere najaarsprint. Dit peuterbroekje (Sweet Petit peuterbroek Yentl, € 19,99) is gemaakt van een fijne ribkwaliteit. Hij heeft een losse fit, grote zakken en is verkrijgbaar in maten 56 tot en met 116. Praktisch: deze outfit doet het goed bij een dag klimmen en klauteren, maar is ook mooi op een gezellig verjaardagspartijtje.

Kies lekkere laagjes

Het najaar vraagt om warme kleding die óók luchtig is. Tip? Ga voor laagjes. Niet alleen kun je dan makkelijk wat uittrekken als het toch te warm wordt, ze houden warmte ook beter vast tijdens de koudere dagen.

Wat dacht je van deze stoere zachte kol (Sweet Petit peutershirt rib Mason, € 12,99), met daaroverheen de corduroy peuterblouse (Sweet Petit peuter blouse rib Siem, € 22,99) van 100% biologisch katoen? En draagt je kind de blouse open? Dan heb je meteen een superfijne tussenjas.

Warm en zacht in het nieuw

Prénatal lanceert elke maand meerdere nieuwe collecties in diverse stijlen. Er is dus voor iedereen wel iets leuks te vinden. Mix & matchen maakt de collectie nóg fijner en budgetvriendelijker. Vanaf nu vind je er ook kinderkleding tot en met maat 116. Shop het snel online.