In samenwerking met Kek Mama

Dít populaire sintcadeau voor jouw (bijna) tiener is nu lekker voordelig

04.11.2020 13:49
vodafone sintcadeau beltegoed en data

Je kind trekt er in bovenbouw van de basisschool steeds meer zelf op uit na school. Vaak mét smartphone. Wellicht fijn want zo is hij of zij ook bereikbaar voor jou, al tuurt je kind waarschijnlijk liever naar z’n favoriete apps. Dankzij deze actie kan dat overzichtelijk én voordelig.

Grip op kosten en verbruik

Wil je jouw kind tijdens de feestdagen verrassen met een smartphone of nieuw beltegoed, dan is Vodafone Prepaid een uitkomst. Met Prepaid heb je het bellen en dataverbruik zelf in handen. Jij hebt grip op verbruik en kosten die je kinderen maken en zij hebben toegang tot het top 4G netwerk van Vodafone. Zonder contract en zonder verplichtingen.

Dubbel zoveel voordeel

Dat is nog eens een goede Prepaid deal: als je nu opwaardeert met 10 of 20 euro, wordt je beltegoed gratis verdubbeld. Bij 10 euro opwaarderen krijg je dus een beltegoed van 20 euro. En bij 20 euro opwaarderen krijg je 40 euro. Dat is dubbel zoveel appen, snappen, liken, video's streamen, sms'en of bellen met familie en vrienden. Ideaal cadeautje voor de feestdagen voor je kind om met opa en oma of beste vriendjes contact te houden, zonder dat bij jou de kosten de pan uitrijzen.

Fijne inpaktips

Prepaid als cadeau is misschien wat lastig inpakken, maar dat kan wél als je het origineel aanpakt. Maak er voor je kind bijvoorbeeld een leuk fopcadeau van door een kaart met uitleg te verpakken in een grote doos. Kranten, sliertjes en confetti erin en inpakpapier eromheen. Zeker weten dat je kind verrast is. Of geef een lekkere, symbolische telefoon van chocola met fijn gedicht met uitleg. Sowieso een heerlijk avondje.

Meer weten?

Deze actie loopt tot en met 13 december. Bekijk het snel op: vodafone.nl/prepaid

Advertisement