Waarom het slim is om nu al decembercadeaus te kopen

08.11.2022 16:29
sinterklaas cadeaus 10 12 jaar kind

Het voelt misschien alsof de zomer net achter de rug is, maar de decembermaand komt dichterbij. Goed om je alvast te verdiepen in de verlanglijstjes. Dít is waarom je decembercadeaus liever nu al koopt.

Alles voor een stressvrije decembermaand.

Goedkoper

Als je geld wilt besparen kun je beter zo snel mogelijk beginnen met het inslaan van cadeaus. Vlak voor de decembermaand verhogen veel (web)winkels hun prijzen. Door de inkopen nu al te doen ontloop je deze onnodige extra kosten.

Kosten spreiden

December staat gelijk aan duur, helaas. Gelukkig kun je de kosten wel spreiden door nu alvast te beginnen met het sparen van de december inkopen. Koop steeds een paar cadeaus, waardoor je niet één week voor kerstavond een hele smak geld hoeft neer te leggen.

Meer tijd, minder stress

Eerder beginnen betekent meer tijd om te zoeken naar het perfecte cadeau en meer tijd om alles te verzamelen. Zo bespaar je jezelf een hele hoop stress en fiets je moeiteloos door de decembermaand.

Lees ook: ‘Ik spaar al maanden voor de feestdagen. Het kost nu eenmaal veel geld’

Genoeg keuze

Gedoe op pakjesavond, omdat hét cadeau niet op tijd binnen was? Verklein die kans door nu alvast te beginnen met je inkopen. Zo heb je genoeg tijd om de cadeaus te verzamelen en eventueel te bestellen. Zodat het in elk geval op tijd is.

Lekker rustig

Het is vast niet je favoriete bezigheid: met heel veel andere ouders in een overvolle speelgoedwinkel op zoek naar dat ene cadeau. Logisch. Sla daarom nu alvast je slag. Het is een stuk rustiger, omdat nog niet iedereen bezig is met decembercadeaus.

Black Friday

Fijn: pak net voor december de kortingen van Black Friday mee. Zorg dat je alle verlanglijstjes op 25 november verzameld hebt en sla je slag. Verdiep je van te voren alvast even in de prijzen, want sommige (web)winkels gooien de prijzen net voor Black Friday omhoog.

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.