In samenwerking met Kek Mama

Geld besparen op je boodschappen in de dure decembermaand? Zó doe je dat (+ kortingscode)

11.12.2023 06:30

December is een dure maand. Niet alleen vanwege alle cadeautjes, ook de boodschappen tikken aan met al die feestelijke diners op het programma. Zó houd je het binnen de perken.

Geld besparen op de boodschappen

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om te besparen op boodschappen. Ten eerste kun je natuurlijk letten op aanbiedingen. Spit vooraf de folders door om te zien waar je korting kunt krijgen. Kies liever voor diepvriesproducten dan verse producten en liever voor hele groenten dan voorgesneden groenten. Dat kan een boel geld schelen. Net als kiezen voor huismerken in plaats van voor A-merken. Nog een gouden tip: laat je kinderen thuis. Dat scheelt zomaar een hoop geld aan koek en snoep.

Gratis bezorging

Halverwege december alvast wat (langhoudbare) boodschappen in huis halen voor kerst? Hartstikke slim! Zo voorkom je dat je vlak van tevoren mis grijpt, want voor kerst kan het nogal eens druk zijn in de supermarkten. Ook kun je op deze manier geld besparen. Bij PLUS kun je je boodschappen tussen 10 en 16 december 2023 namelijk gratis thuis laten bezorgen of gratis ophalen in de winkel. Het enige wat je hoeft te doen is de code KERST gebruiken. Ophalen bij een van de winkels mag natuurlijk ook! Bekijk het hele kerstassortiment van PLUS hier.

Nog wat redenen waarom je graag bestelt bij PLUS:

  • Ben je iets vergeten? Je kunt je bestelling eenvoudig aanpassen.
  • Versproducten zoals afgebakken brood en fruit worden met zorg verzameld in jouw PLUS.
  • Speciale wensen zijn altijd mogelijk door persoonlijk contact in de winkels.
  • PLUS bezorgt al thuis vanaf €25.
  • Met PLUS Express heb je je boodschappen al over 2 uur op jouw adres.
  • In de PLUS app kun je super simpel digitale PLUSpunten sparen.

Nog meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >