Beeld: Shutterstock
Beeld: Shutterstock

Ook dit jaar weer genoeg reden om naar de bioscoop te gaan, want 2019 heeft een paar heerlijke kaskrakers in petto. Wij zetten de leukste films om naar uit te kijken voor je op een rij.

Green Book (januari)

Niet voor niets genomineerd voor een Oscar: het waargebeurde verhaal over de hechte vriendschap tussen een concertpianist, die in het racistische zuiden van Amerika (1962) op tournee gaat, en een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter. Met een speciale reisgids reizen ze naar plekken waar Afro-Amerikanen welkom en veilig zijn en onderweg worden de mannen gedwongen om hun verschillen opzij te zetten. De film heeft al drie Golden Globes gewonnen, voor Beste Film, Beste Mannelijke Bijrol en Beste Script. Vanaf eind januari draait hij in de Nederlandse bioscopen.

More content below the advertising

 

What men want (maart)

In deze romantische komedie werkt zakenvrouw Ali, gespeeld door Taraji P. Henson, in een echte mannenwereld. Ze gaat naar een vrouw die haar speciale jasmijnthee geeft (met wiet en crack) om haar collega’s beter te begrijpen. Het gevolg: zodra ze de volgende ochtend wakker wordt, kan ze de diepste gedachten van mannen horen...

 

Lees ook:
6x romantische films voor jou en je partner >

 

The Lion King (juli)

Hier krijgen we natuurlijk nooit genoeg van, en gelukkig komt er in de zomer een live action-remake van de klassieker. De originele film viert z’n 25e verjaardag met deze nieuwe variant en onder andere Beyoncé en Donald Glover hebben stemmen ingesproken. Dat moet wel een hit worden voor de hele familie.

 

 

It – Chapter2 (september)

Het lijkt wel het jaar van de opvolgers, want ook de horrorfilm It (2017) krijgt een vervolg. Acteurs Jessica Chastain, James McAvoy en Bill Hader spelen hierin de inmiddels volwassen kinderen die in deel één werden geterroriseerd door Pennywise. Zet je maar vast schrap voor de terugkomst van de creepy clown in Chapter 2.

 

James Bond (oktober)

films 2019

Om de paar jaar is het smullen in oktober, als we held James weer op het doek zien verschijnen. Dit jaar is het de 25e keer dat we 007 in actie gaan zien. De titel van de film is nog niet bekend, maar wie nog één keer wil genieten van Daniel Craig, mag de film niet overslaan. Het is namelijk de laatste keer dat de Engelse acteur de rol op zich neemt. 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

 

De knieën van Saar Koningsberger liggen zowat open van al dat gekruip - ze wil het dochter Scottie immers wél goed voordoen - maar veel kilometers, geduld en pijn worden beloond.

More content below the advertising

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

Rachel 'De Huismuts' Siwaletti, eerder met een openhartig interview in Kek Mama, maakt vlogs die we je niet willen onthouden. Dit keer laat ze haar volgers zien hoe haar nieuwe woning wordt ingericht. 'Van de raambekleding tot aan het aankleden van de badkamer.'

More content below the advertising

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >