Dit zijn de leukste winterjassen voor jongens

14.10.2020 15:22
winterjassen jongens 2020 Beeld: Shutterstock

Sneeuwbalgevecht? Of naar voetbal fietsen als het vriest? Allemaal geen punt als je kind een fijne, warme winterjas draagt. Wij zochten de leukste modellen voor jongens voor je uit.

Noppies

Over details gesproken: deze jas van Noppies heeft meerdere zakken, boorden bij de mouwen, drukknopen en reflecterende strepen in de capuchon en op de borst. Oh ja, en dan is-ie ook nog eens heerlijk gevoerd met teddystof.

Je koopt ‘m hier.

 

Zeeman

Hij is betaalbaar, gevoerd én voorzien van een naamlabel: meer heeft je kleine dinofan niet nodig.

Hier bestel je ‘m.

 

Jack & Jones

Een stoere camouflage puffer jas met zwarte schouders, capuchon en zakken met een rits. Klein detail: jij moet je kind alleen even terug zien te vinden in het bos.

Hier koop je deze winterjas.
 

Lees ook:
De leukste winterjassen voor meisjes >

 

Hema

Handiger kan niet: het binnenjack draagt je kind aan het begin van de winter, de buitenjas rits je eraan vast als het een stuk kouder wordt. En mocht-ie op school achterblijven: aan de binnenkant zit een label waar je je gegevens kunt opschrijven.

Je koopt deze jas hier.

 

WE Fashion

Een heerlijk warm, geel bomberjack: zo zie je in één oogopslag waar je kind is. Wil-ie wat minder opvallen? Dan draai je de jas gewoon om en draagt hij een groen/zwart model.

Hier koop je ‘m.

 

S. Oliver

Vergeet die effen jassen of stoere legerprints en ga eens voor iets verrassends, zoals deze leuke winterjas van S. Oliver. Van boven naar beneden kleurt hij van blauw naar groen en aan de voorkant vind je twee handige steekzakken.

Je koopt ‘m hier.

 

Hema

Betaalbaar én oldschool, dit donkerblauwe jack. Binnenin en bij de kraag zorgt de teddy voering voor extra warmte.

Je koopt ‘m hier.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >