Vibrator in je tas: ‘Moet net zo normaal zijn als je deodorant, zonnebril of make-up’

13.02.2023 15:35
Beeld: Bagstothefuture

De Satisfyer Pro in je nachtkastje hebben liggen? Doodgewoon. Erover praten met vriendinnen? Waarom niet! Maar ‘em meenemen? Dat durven we niet. Jammer, vindt tassenontwerpster Annemei Kalden, die een speciaal etuitje voor onze favoriete luchtdrukvibrator ontwierp. 

Afgelopen feestdagen kreeg Annemei zelf de Satisfyer onder de boom. Het onderwerp werd besproken en ze kwam erachter dat het merendeel van haar vriendenkring ook zo’n vibrator heeft. “Iedereen heeft ‘m en iedereen durft er openlijk over te praten. Ik vind het mooi om te zien dat het taboe verdwenen is. Maar ondanks dat we er wel open over zijn, blijkt dat veel vriendinnen hem niet durven mee te nemen. En áls tie dan toch meegaat op reis, dan wordt hij ergens onderin weggemoffeld, bang dat iemand anders het ziet. Tegenstrijdig toch? Dit moet toch net zo normaal zijn als het meenemen van je deodorant, zonnebril of make-up?”

Spannend etuitje

Toch snapt Annemei het euvel wel. De vibrator wordt niet geleverd in een opberg- of reishoesje, dat moedigt het meenemen niet aan. Annemei: “Ik dacht: als het er niet is, dan maak ik het toch gewoon zelf? Ik bedacht daarom een etuitje die uitnodigt om de Satisfyer gewoon lekker mee te nemen. Tegelijkertijd beschermt hij ook nog tegen vallen en stoten. In eerste instantie ontwierp ik hem alleen voor mezelf, als grapje. Maar iedereen in mijn omgeving wil er eentje en hij is al vaak besteld. Kennelijk is er veel vraag naar.” 

De Amy, ja zo heet ze, is een limited edition en bestel je hier.

On the go vibreren

Misschien ben je al in het bezit van je trillende vriend of denk je er al een tijdje over na om er één te halen. Zo’n fancy opbergtasje erbij maakt de stap vast wat makkelijker om jouw Satisfyer Pro te bemachtigen. Helemaal als we je vertellen dat je bij minimale besteding van €60 euro ook nog een tientje korting krijgt op je bestelling bij EasyToys met code KEKMAMA2022.Satisfyer Pro 2 - Goud

Happy shopping!