Gegarandeerd een lekker bakkie: dít zijn de beste koffiezetapparaten

13.01.2021 13:22
beste_koffiemachines

Een bak koffie a day, keeps the doctor away… Oké, tikkeltje overdreven misschien, maar toegegeven: het haalt de scherpe randjes er wel af na een gebroken nacht. Helemaal als je kiest voor koffie uit déze machines en andere koffiezetters.

Nespresso Lattissima

De Nespresso Lattissima is zo’n koffiemachine waar je u tegen zegt. Wil je een lekker bakkie cappuccino? Dan druk je met één druk op de knop en bereid je vliegensvlug jouw favoriete koffie. Daarnaast is dit ook een mooi apparaat om te zien en erg gebruiksvriendelijk.

TIP: Als je nu een Original Nespresso koffiemachine & 100 koffiecapsules pakket koopt, ontvang je een voucher voor een Moederdag cadeauset van Rituals t.w.v. €59,90. Je shopt ze hier.

Espressomaker

Wil je voor een echt Italiaans koffietje gaan? Dan mag een percolator niet in je keuken ontbreken. De koffie die langzaamaan in het potje druppelt, brengt je niet alleen een heerlijke geur, ook de koffie is om te smullen. Handig dat ze in verschillende formaten te verkrijgen zijn, heel makkelijk in gebruik en schoon te maken.

Lees ook
Deze post is speciaal voor moeders die hun koffie altijd koud laten worden >

Smeg

Smeg kennen we natuurlijk van zijn mooie keukenapparaten. En ook dit design is weer om te smullen. Deze volautomatische koffiemachine is een plaatje in je keuken en maakt de lekkerste koffie in een handomdraai. Geniet van het geluid van de verse bonen die gemalen worden en ontdek de fijne smaak van jouw verse koffie.

Moccamaster

Ben je meer dan de ouderwetse filterkoffie? Dan is het Moccamaster Filter-koffiezetappaat perfect voor jou. Hij is handgemaakt in Nederland, houdt koffie automatisch op een constante temperatuur van 80-85 graden en ziet er ook nog hartstikke hip uit. Daarnaast is-ie verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Slow coffee setje

Heb je geen haast? Dan is een slow coffee setje als deze de perfecte match. Vul het filter met gemalen verse koffiebonen, schenk héél langzaam met het kannetje het hete water erover en dan kan het filter zijn werk doen. Ware kunst als je het ons vraagt.

Nespresso Creatista

Ideaal: met deze Nespresso Creatista maak je niet alleen hele lekker koffie, je klopt ook met de speciale tuut je melk tot heerlijke cappuccino melkschuim. Zo creëer jij van ristretto, espresso en lungo tot cappuccino, latte macchiato of warm melkschuim: je kunt er alle kanten mee op.

TIP: Als je nu een Original Nespresso koffiemachine & 100 koffiecapsules pakket koopt, ontvang je een voucher voor een Moederdag cadeauset van Rituals t.w.v. €59,90. Je shopt ze hier.

Meer Kek Mama? Volg ons op Instagram >