Met deze zonnebrandcrèmes gaat je kind goed voorbereid de zomer in

25.05.2021 11:47
zonnebrandcrèmes zomer Beeld: Getty Images

Of hij nou over het strand rent of spettert in het zwembad in de tuin: met één van deze zonnebrandcrèmes bescherm je je kind goed tegen de zon.

Vooral de kinderhuid is nog erg gevoelig, dus is smeren in de zomer ontzettend belangrijk. Liever tien keer teveel dan één keer te weinig. Welke factor je precies moet gebruiken en hoe je de zonnebrand aan moet brengen, lees je hier.

Heb je geen zonnebrandcrème of is het een oud exemplaar die niet meer bruikbaar is? Wij hebben een paar fijne zonnebrandcrèmes vast voor je verzameld. Scheelt weer zoeken:

Naïf

Het merk heet dan wel Naïf, maar met deze crème laat jij je kind allesbehalve naiëf de zon in gaan. Dankzij de natuurlijke en minerale UV-filters op basis van zinkoxide, is hij zelfs te gebruiken voor de allerkleinsten met een gevoelige huid.

En wist je dat de crème bij een duik van je kind in de zee, ook geen schade aan de natuur of oceaan toebrengt?

– Geeft geen witte waas af
– Soepel smeerbaar
– Waterproof

Koop ‘m hier

 

Hema

Deze zonnemelk voor kinderen is parfum- en kleurstofvrij en extra waterbestendig. En voor de prijs koop je meteen een handig voorraadje.

– 50 ml
– Voor de gevoelige huid
– Extra mild

Bestel ‘m hier

 

Lees ook:
Zoveel zonnebrand moet je echt smeren >

 

Biodermal

Deze zonnebrand van Biodermal beschermt direct en je kind kan er wel tien zandkastelen mee bouwen, want de crème is zowel water- als zandbestendig. Je kunt zelfs een extra laag opsmeren als je kind nat is.

Ook een fijn weetje: de Biodermal Kids Factor 50+ is Beste Uit De Test bij de Consumentenbond in mei 2020.

– Sprayvorm
– Parfumvrij
– Langdurige hydratatie

Hier koop je een tube

 

Ambre Solaire

Dagje naar het strand en geen zin om veel spullen mee te sjouwen? Dan biedt deze tube in handformaat uitkomst. Met een factor van 50+ biedt hij je kind volledige bescherming.

– 50 ml
– Handig voor onderweg
– Zeer waterresistent

Koop ‘m hier

 

Zwitsal

Is je kind nog erg jong en weet je dat zijn gevoelige babyhuid goed tegen de producten van Zwitsal kan? Dan ga je voor deze fijne zonnebrandcrème die speciaal is ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid. Ook te gebruiken op z’n gezicht.

– Hypoallergeen en dermatologisch getest
– Parfumvrij
– Trekt snel in en plakt niet

Hier bestel je ‘m

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >