Even lekker liggen: op déze fijne babynestjes

11.03.2021 10:42
babynestjes bed Beeld: Shutterstock

Na de geboorte kun je je kind in een babynestje leggen, die speciaal is ontworpen om hem een veilig en geborgen gevoel te geven. Zoek je er nog één? Wij zochten de leukste modellen vast voor je uit. 

Sevibaby

De extra opstaande randen aan de binnenkant van dit nestje vormen een soort inlegkussentje. Logisch dus, dat je kind zich hierin extra comfortabel en geborgen voelt.

– Dankzij de twee handvaten makkelijk te verplaatsen
– Met afneemare hoes
– 83 x 50 cm

Bestel ‘m hier

 

Eco Baby 

Een fijn lichtgewicht (slechts 2 kilo) waardoor je het nestje gemakkelijk mee kunt nemen naar opa en oma of op vakantie: opgevouwen draag je ‘m als een handige tas.

En geen zorgen dat je kind niet snel in slaap valt: dankzij het kalmerende muziekje is-ie vertrokken voordat je het weet.

– Met klein LED-lampje
– Wasbare cover
– Inclusief gratis kussentje

Bestel het babynestje hier

 

Jjovce

Is je baby al aardig gegroeid, maar wil je ‘m nog wel lekker knus neerleggen? Dit babynestje maak je gemakkelijk wat groter door het zachte kussen aan het einde te verleggen met klittenband.

Leuk extraatje: bij aankoop krijg je er gratis een speen bij.

– 100% Katoen
– Wasbare hoes
– Verkrijgbaar in drie kleuren

Bestel ‘m hier

 

Lees ook:
Handige tips om je baby te laten slapen als een roos >

 

MamaLoes

Een effen, roze kleur of liever een vrolijke dierenprint: dit te leuke babynestje is omkeerbaar, dus je kunt het design zo nu en dan afwisselen. Is op beide kanten wat melk gekomen? Je gooit de hoezen zo in de wasmachine.

– 45 x 70 cm
– Te gebruiken op een vlakke ondergrond
– Roze met wit van kleur

Bestel ‘m hier

 

Liewood

Een prachtig babynestje met stippenpatroon: leg ‘m in de wieg of het ledikantje of gebruik ‘m onderweg en je kind ligt als een prins(es) te slapen.

– Biologisch katoen
– Verstelbare maat
– 76 x 32 cm

Koop het babynestje hier

 

Babyjem

Heeft je baby een voorkeurshouding, dan kun je hem dankzij de extra steunkussentjes en het hoofdkussentje helpen om in dit babynestje in de juiste positie te laten slapen. Je kunt ‘m al gebruiken vanaf de geboorte en op iedere plek, zolang de ondergrond maar vlak is.

– Koorden aan de uiteinden
– Groen van kleur
– 83 x 48 cm

Bestel het babynestje hier

 

Babyjem

In het begin zal je baby vooral heerlijk slapen in dit babynestje. Maar zodra hij een paar maanden is, kan hij de speelboog die boven ‘m hangt rustig gaan ontdekken. En kan hij eenmaal zitten? Dan vouw je het kussen dubbel en creëer je een heerlijk zitje.

– Blauw gekleurd
– Inclusief twee speeltjes
– Speelboog is afneembaar

Bestel dit multifunctionele babynestje hier

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >