Moeder gaat viral met hilarische ‘do not gift-guide’ op TikTok

10.12.2023 09:00
Moeder gaat viral met hilarische 'do not gift-guide' op TikTok

Het is de maand van de feestdagen. Dat betekent waarschijnlijk dat je een boel cadeaus aan het inslaan bent, maar ook dat je kind deze maand een boel cadeaus zal krijgen.

Iedere moeder weet: sommige cadeaus zijn nogal vervelend om te krijgen. TikTokker Nicole weet dat ook en maakte daarom een ‘do not gift-guide’ vol met kindercadeaus die geen enkele ouder in huis wil hebben.

TikTokker maakt ‘do not gift-guide’

“Ik ga je laten zien welke cadeaus je onder geen enkele omstandigheid wil kopen, tenzij je je eigen leven of dat van een andere ouder wil ruïneren”, zo begint Nicole haar video. Als eerste haalt ze een actiefiguurtje tevoorschijn: een Ninja Turtle. Het maakt geluid als je z’n arm omhoog doet. “Weet je wat ook kan gebeuren?” Ze houdt de arm vast en het figuurtje maakt een onophoudelijk irritant geluid: “Als dit vast zit, ben je de lul”, aldus Nicole. In de speelgoedkist van haar kind gebeurt dat de hele tijd.

Lelijk en gevaarlijk

Het tweede item op haar lijstje zijn de zogenaamde ‘vijf minuten voorleesboekjes’. “Ik weet niet hoe snel jullie lezen, maar het voorlezen van deze boekjes duurt zeker 20 minuten.” Als derde noemt Nicole Crocs. Niet alleen om hoe ze eruit zien: “Iedere keer dat mijn kind is gevallen op straat, kwam het door Crocs. Ze zijn lelijk en ze zijn gevaarlijk.”

Behekst looprekje

Als laatste laat Nicole een looprek zien. Een exemplaar waar muziek uit komt, wel te verstaan. Volgens haar zijn deze dingen altijd behekst. “Volgens mij leeft er een kinderzieltje in ieder looprekje, dat wacht totdat het 3 uur ’s nachts is. Dan gaat-ie namelijk altijd af.”

@nicolestorydent Please learn from my mistakes. #momsoftiktok #relatable #accurate #toygiftguide #millennial ♬ original sound – Nicole Story Dent

Part two

De video was zo’n succes dat Nicole een tweede deel heeft opgenomen. Spoiler-alert: er komen puzzels met muziek en karaokemicrofoons voorbij. Hilarisch!

@nicolestorydent Okay but I personally get great use out of the karaoke microphones, sooooo. #IYKYK #mmmbop 🎤 #relatable #accurate #millennial #momsoftiktok ♬ original sound – Nicole Story Dent

Nog meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >