Deze realityshows op streamingdienst Hayu mag je écht niet missen

11.10.2021 13:25
realityseries_op_hayu

Wie niet vies is van een goede portie drama, zit bij streamingdienst Hayu goed. Het aanbod aan sappige realityshows is namelijk perfect voor een avondje ongegeneerd bankhangen.

Snapped Behind Bars

Neem een kijkje achter de muren van de gevangenis. In het nieuwe Snapped Behind Bars krijgen veroordeelde moordenaars het woord en vertellen ze hun kant van het verhaal dat hen achter de tralies heeft gekregen.

 

For Real: The Story of Reality TV

For Real: The Story of Reality TV is een serie met doorgewinterde reality-presentator Andy Cohen als Host. Voor superfans van het genre een genot om naar te kijken, want het is de ultieme trip down memory lane. In elke aflevering duikt Andy in het reality-verleden en wordt een serie met grootse impact uitgelicht. Vol vermakelijke oude beelden en bezoekjes aan voormalig deelnemers. Hoe vergaat het hen nu?

 

Escaping Captivity: The Kara Robinson Story

In Escaping Captivity: The Kara Robinson Story vertelt Kara Robinson Chamberlain hoe zij in de voortuin van een vriendin door een man –  onder schot werd genomen en werd ontvoerd. Na 18 lange en angstige uren waarin ze meerdere malen is verkracht, ontsnapt ze, waarna ze de politie helpt de dader – die later een koelbloedige seriemoordenaar blijkt – op te sporen.

 

The Rachel Zoe Project

Cameron Diaz, Demi Moore, Anne Hathaway en vele anderen hebben in hun kledingkeuze de helpende hand gehad van styliste Rachel Zoe.
Als bekende in de beautyindustrie en modehuizen wordt ze met haar medewerkers gevolgd in deze hilarische serie, waarbij ook haar fameuze uitspraken ‘Loves it’ en ‘That’s Banana’s?’ niet ontbreken.

Keeping Up With The Kardashians

Al sinds 2007 wordt het wel en wee van de Kardashians vastgelegd en met succes, want de zussen zijn ondertussen wereldberoemd. Op Hayu vind je alle seizoenen terug  – van de spraakmakende scheiding tussen Kim en Kris Humphries tot de misstappen van Scott Disick. Aan drama geen gebrek, dus. Geniet er nog maar even van, want na het twintigste seizoen houdt de familie het qua realityseries voor gezien. 

Life of Kylie

En mocht je er nou écht geen genoeg van krijgen: ook voor de realityshow van Kylie Jenner kun je gaan zitten (al is het maar één seizoen).

 

Lees ook
Dít zijn de leukste streamingdiensten van dit moment >

 

Million Dollar Listing

Ben jij ook zo’n Funda-fan die graag urenlang gluurt in miljoenenvilla’s? Dan is dit programma iets voor jou. Hier doen de beste makelaars uit New York en Los Angeles er namelijk alles aan om peperdure huizen te kopen en verkopen. 

The Real Housewives

Het volgen van steenrijke Amerikaanse huisvrouwen blijkt een garantie voor succes. Want hoe interessant is het om te zien hoe vrouwen, wonend in een huis met zes nullen, hun dagen vullen? Of nou ja, interessant… Vooral vermakelijk, zo blijkt.

Very Cavallari

Ken je haar nog? Kristin Cavallari was één van de sterren van de series Laguna Beach en The Hills. Tegenwoordig is ze ondernemer en ontwerper en krijg je met haar eigen realityshow Very Cavallari een inkijkje in haar huidige leven – niet alleen zakelijk, ook privé. Je begrijpt: dat levert natuurlijk weer aardig wat drama op.

Mariah’s World

Hoewel er nog wel eens wordt getwist over haar zangkunsten, heeft ook diva Mariah Carey haar eigen realityshow. In Mariah’s World duik je in haar wereld van glitter en glamour.

Botched 

In de wereld van plastische chirurgie gaat er nogal eens het een en ander mis. Artsen Paul en Terry herstellen het prutswerk van hun voorgangers zodat de slachtoffers weer de deur uit durven. 

Shahs of Sunset

 

Een groep rijke Perzisch-Amerikaanse vrienden worden gevolgd in hun flamboyante leven. De vrienden proberen een snelle carrière en een glamoureus leven te combineren met de tradities vanuit hun familie. Inmiddels telt Shahs of Sunset al negen seizoenen. 

Made in Chelsea

De cast van Made in Chelsea is jong, knap en woont in de rijkste buurten van Londen. Dat rijk zijn geen garantie is voor een lang en gelukkig leven, weet deze groep twenty-somethings inmiddels als geen ander. 

Top Chef

Er gaat bijna niets boven met een pizza op schoot toekijken hoe aspirant top chefs onder hoge druk en streng toezicht culinaire hoogstandjes in elkaar flansen. Fijn voor de fans: op Hayu vind je alle vijftien seizoenen. 

Below Deck Sailing Yacht

Werken op een gigantisch jacht klínkt misschien heel glamoureus, maar betekent in de praktijk vooral hard buffelen. Gelukkig haalt de crew alles uit hun vrije tijd en eh, elkaar.

Family Karma

Zeven jonge Amerikaans-Indische vrienden genieten van het leven in Miami. Bij hun (groot)ouders staan de Indische tradities hoog in het vaandel, maar bij de nieuwe generatie verdwijnt dat steeds meer naar de achtergrond.

Top Chef: Amateurs

Alle vijftien seizoenen van Top Chef gezien? Schakel dan meteen over naar deze spin-off, waarin twee amateurkoks de strijd met elkaar aan gaan.

Vanderpump Dogs

Voormalig Real Housewife of Beverly Hills-ster Lisa Vanderpump geeft een exclusief kijkje in haar superdeluxe hondenasiel in Hollywood. Verwacht veel Amerikaanse glitter en glamour, hartverwarmende momenten en (ja echt!) honden.

 

Ook vanaf je bank genieten van de fijnste reality series? Klik hier voor een abonnement op Hayu.

 

Schrijf je in voor de Kek Mama-nieuwsbrief en ontvang wekelijks de best gelezen artikelen in je mailbox >