realityseries_op_hayu

Wie niet vies is van een goed portie drama, zit bij streamingdienst Hayu goed. Het aanbod aan sappige realityshows is namelijk perfect voor een avondje ongegeneerd bankhangen.

Bekijk onze favoriete guilty pleasures maar. En vergeet natuurlijk geen abonnement te nemen als je ze ook wilt bekijken.

Article continues after the ad

 

Keeping Up With The Kardashians

Al sinds 2007 wordt het wel en wee van de Kardashians vastgelegd en met succes, want de zussen zijn ondertussen wereldberoemd. Op Hayu vind je alle seizoenen terug  - van de spraakmakende scheiding tussen Kim en Kris Humphries tot de misstappen van Scott. Aan drama geen gebrek, dus.

 

Million Dollar Listing

Ben jij ook zo'n Funda-fan die graag urenlang gluurt in miljoenenvilla's? Dan is dit programma iets voor jou. Hier doen de beste makelaars uit New York en Los Angeles er namelijk alles aan om peperdure huizen te kopen en verkopen. 

 

Lees ook
Dít zijn de leukste streamingdiensten van dit moment >

 

The Real Housewives

Het volgen van rijke huisvrouwen: het blijkt garantie voor succes. Want hoe interessant is het om te zien hoe vrouwen, wonend in een huis met zes nullen, hun dagen vullen? Of nou ja, interessant... Vooral vermakelijk, zo blijkt.

 

Are You The One

Wat gebeurt er als je twintig bloedknappe, zelfverzekerde singles op een prachtig eiland zet? Het antwoord: absolute chaos. Helemaal als je weet waar het programma voor gemaakt is, want het doel is om - met behulp van wekelijks opdrachten - binnen tien weken de perfecte match te vinden. Als iedereen dit lukt, dan mogen de koppels onderling een miljoen euro verdelen. 

 

The Simple Life

In deze serie gaan Paris Hilton en Nicole Richie, twee luxepoezen uit een steenrijke familie, back to basic. Geen peperdure Louis-tassen en Louboutins, maar keihard ploeteren op een boerderij, uitvaartcentrum of als moeder in een gezin. 

 

Below Deck: Sailing Yacht

Deze serie volgt Glenn Shephard en zijn (iets te knappe) bemanning terwijl ze op een luxe zeiljacht de Ionische Zee verkennen. Klinkt saai, ware het niet dat er ook op een boot zich de nodige drama's kunnen afspelen. 

 

Mexican Dynasties

Gooi drie steenrijke families in Mexico-Stad bij elkaar, hou je vast aan alle stereotypen die bij hun over-the-top levensstijl horen en voila: je hebt deze serie. 

 

 

Schrijf je in voor de Kek Mama-nieuwsbrief en ontvang wekelijks de best gelezen artikelen in je mailbox >