De fijnste raamdecoratie voor de kinderkamer

14.06.2021 07:32
fijnste raamdecoratie kinderkamer Beeld: Getty Images

Het houdt de warmte én de kou tegen, maar maakt de kinderkamer ook hartstikke sfeervol: de leukste raamdecoratie op een rij.

Om de ramen in de kinderkamer te bekleden, bestaan er nogal wat opties. Dit zijn alle mogelijkheden en je leest meteen welke raamdecoratie bij jouw type kinderkamer past.

Trouwens nog een goeie tip: raamdecoratie is vaak in de aanbieding. Het loont dus om even te wachten als je keuze is gevallen op gordijnen of jaloezieën die op dat moment normaal geprijsd zijn.
 

Houten jaloezieën

Niet alleen in de keuken of woonkamer geven houten jaloezieën een mooie uitstraling, ook de kinderkamer krijgt er sfeer door. Deze jaloezieën van Decomode zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en de hoogte is inkortbaar.
– Luxe houten afwerking
– In verschillende breedtes en hoogtes verkrijgbaar
– Inclusief bevestigingsmateriaal en montagehandleiding

Bestel ze hier

 

Gordijnen 

Een effen gordijn zorgt voor rust, maar een motiefje is natuurlijk wel zo leuk in de baby- of kinderkamer. Zoals deze leuke sterren van de Hema: het gordijn is half verduisterend en houdt daarmee 80% van het licht tegen. Als je kind dáár niet heerlijk van gaat slapen?
– 100% Polyester
– Grijs gekleurd
– Glanzende stof

Kopen

 

Lees ook:
Kledingkast aanschaffen voor de kinderkamer: waar let je op? >

 

Rolgordijnen

Praktisch en geschikt voor elke ruimte: dit rolgordijn rol je open en dicht met een ketting, die zowel rechts als links geplaatst kan worden. Hij houdt het licht perfect tegen en komen er vlekken op? Geen probleem: met een vochtige doek maak je ‘m zo weer schoon.
– 100% Polyester
– In meerdere kleuren verkrijgbaar
– Verschillende maten

Deze wil ik hebben

 

Plisségordijnen

Handiger kan niet: met een plisségordijn kun je de lichtinval volledig zelf regelen. Je vouwt ‘m bijvoorbeeld alleen aan de bovenkant uit, in het midden van het raam of juist onderin. Dit model van Intensions Exclusive is verkrijgbaar in drie kleuren en verschillende breedtes.
– Makkelijk te monteren
– Stijlvolle look
– Zeer gebruiksvriendelijk

Bestel ‘m snel

 

Lamellen

Liever lamellen voor het raam hangen? Deze antractiet gekleurde geven je kinderkamer een stoere look en maken ‘m ook helemaal donker, want ze zijn geheel verduisterend.

Fijn pluspunt: er zit een kinderbeveiliging bij, dus geen zorgen dat die grijpgrage handjes er iets mee kunnen doen.
– Kunststof
– Eenvoudig in te korten qua breedte en hoogte
– Monteren op de muur, in kozijn of aan plafond

Ja, ik wil ze

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >