Cadeautje aan jezelf: de Kek Mama Feestdagen box

04.11.2022 11:08
partybox

Laat de decembermaand maar komen want dit jaar heb je het merendeel van je kerstcadeautjes al in huis. Je bent nog lekker goedkoop uit ook want op deze partybox krijg je namelijk ruim 70% korting.

Een heerlijk masker om op te doen na een lange dag. Relaxed op de bank ploffen met de geur van een lekker kaarsje. Make-up producten om er tijdens de Feestdagen op en top uit te zien. En als klapper op de vuurpijl, een compacte blender die je kan omtoveren tot keukenmachine. Zo kun jij lekker en gezond het nieuwe jaar in!

Natuurlijk zijn we je gezin niet vergeten! Naast een verwenmomentje voor jezelf zitten er ook dingen in om gezellig samen te doen. Kortom met deze box voelt elke dag in de decembermaand als een feestdag. En dat allemaal voor maar €49,95.

Wat kun je vinden in onze geweldige Feestdagenbox:

  1. VitaVera Himalaya zout theelicht, €6,95. Zoutsteen geeft zacht licht, werkt luchtzuiverend en verminderd slapeloosheid. Perfect voor op je nachtkastje.
  2. Kaya sieraden ketting, €24,95. Geef je kerstoutfit een extra chique uitstraling met deze prachtige sterrenketting om je hals.
  3. We Love The Planet Golden Glow deodorant blikje, €9,95. Natuurlijke ingrediënten en een recyclebare verpakking. Goed voor jezelf en voor de wereld.
  4. Sinoz 24K beauty serum, €34. Een unieke behandeling voor je huid. Optimaliseert de vochtbalans. Voor een jonger ogende en stralende huid.
  5. Magic bullet Kitchen Express, €79. Met deze compacte blender en keukenmachine heb je in no-time een gezonde en lekkere maaltijd op tafel. Extra handig: alle accessoires kunnen gewoon in de vaatwasser.
  6. The Gift Label handzeep kumquat & bourbon vanille, €12,98. Zachte zeep voor je handen met de heerlijke geur van citrus en vanille. Vegan en vrij van sulfaten en kleurstoffen.
  7. Collistar Volume Unico mascara, €27,50. Een intense blik door maximaal volume in je wimpers met de nadruk op lengte en krul.
  8. White Goblin Games; spel Point Salad, €12,95. Wat is er nou gezelliger dan een spelletje spelen met je familie? Bij dit leuke en snelle kaartspel moet je een volle salade creëren met de groente- en puntenkaarten van de markt.
  9. Mudmasky vitamin-infused eye serum, €52. Dit oogserum bevat een mix van natuurlijke vitamine C voor het verstevigen van de huid. Geschikt voor alle huidtypes.
  10. Therme Mindful Blossom Body Butter, €10,99. Een rijke, voedende crème die je huid hydrateert. Met de verfijnde geur van bloesem en pioenroos, gecombineerd met lentefruit en cederhout.
  11. LOOkX anti-ageing sheet mask, €12,50. Met dit gezichtsmasker heb je in slechts 10 minuten een egale, stralende huid. Vermindert rimpels, verbetert de teint en herstelt uv-schade.
  12. TOOT! Natural lip gloss for kinderen & tieners, €13,95. Deze natuurlijke, vegan en dierproefvrije lipgloss voor kinderen en tieners, is er in 4 kleuren (welke in de box zit is nog een verassing, geen keuzemogelijkheid).
  13. Zusss make-up tasje Lots of Love, €9,95. Handig katoenen tasje om je make-up in op te bergen.
  14. Kneipp Good Night Geurkaars, €7,99. Geurkaars met rustgevende, warme, houtachtige geur voor een ontspannende avond.
  15. Burkely Antique Avery creditcard holder, €19,95. Deze praktische pasjeshouder is gemaakt van hoogwaardig volnerf-leer.
  16. Pixum fotopuzzel, €12,95. Een gepersonaliseerde fotopuzzel van 112 stukjes, ontwerp en bestel je met een paar muisklikken. Leuk om cadeau te geven en je betaalt geen verzendkosten.
  17. Flying Tiger mini canvas hexagon (set van 3), €4. Je raakt vast geïnspireerd om op een koude winter avond iets moois te creëren op deze canvasjes. Anders je kinderen wel.

Deze box heeft genoeg redenen om jezelf (en gezin) lekker te verwennen tijdens de Feestdagen. Dit wordt een decembermaand om nooit meer te vergeten!

Wil je nog meer mooie en herkenbare verhalen van mede-mama’s lezen? Neem nu een abonnement en ontvang Kek Mama elke maand als eerst op jouw deurmat.