In samenwerking met Kek Mama

Wintersale: híer scoor je comfortabele warme outfits voor je baby (en voor mama to be)

23.12.2022 12:02

Zachte, comfortabele en warme outfits zijn best belangrijk voor jou en je baby om de eerste maanden van 2023 lekker door te komen. Shop dus gauw een nieuwe winterlook. Helemaal fijn: al déze hippe duurzame winteroutfits voor jou als mama-to-be of voor je baby, scoor je nu ook nog eens in de sale. Kom maar door met die winterdagen.

Bloemenmeisje

Zo lief, dit broekje uit de Noppies Baby collectie. En handig, Broek Luebeck heeft een elastische taille met striklint, dat zo is gemaakt dat je het er tijdens het aansnoeren niet uit kunt trekken. Heb je het bijpassende shirtje al gespot? Met deze kledingstukken maak je niet alleen een duurzamere keuze voor – de toekomst van – je kind, maar ook voor de planeet. De items zijn gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Niet alleen superzacht, maar het voldoet ook aan hoge internationale standaarden op het gebied van productie en milieu. Het indoor jasje Lubbock maakt het extra lekker warm. Met een effen kant én een kant met een vrolijk bloemenprintje, dus is tweezijdig te dragen. Leuke afwisseling.

De ruimte in

Jurkje Limassol heeft leuk smokwerk, een pofmouwtje en is van zacht en stretchy katoen. Met een stoere duurzame legging van kwaliteit heeft je kind lekkere warme benen in no-time. Trui Jaffa heeft een coole planetenprint. In de hals zit een drukknoop waardoor het verkleden een stuk makkelijker gaat. En zo stoer als dit Noppies Baby spijkerbroekje eruit ziet, zo zacht is ‘ie. Broek Joslose koop je gewoon op de groei want het heeft pijpjes die je makkelijk omslaat als ze nog wat lang zijn. Leuk feitje: in plaats van schuurpapier of chemicaliën maakt een computer de vervagingen in de denim stof van de broek. Zo zijn de jeans niet alleen gemaakt van duurzame materialen, maar heeft deze ook een duurzame wassing gehad. 

Stoere laagjes

Deze stoere joggingbroek komt ook uit sale van de Noppies Baby collectie. Broek Joensu is ook zo gemaakt, dat het lint er tijdens het aansnoeren niet stiekem uitpiept. En geen koude kuiten meer: de brede elastische ribboordjes voorkomen namelijk dat de broekspijpen opkruipen. Wel zo fijn in de koude winter. Noppies Baby blouse Java is zó zacht en stretchy. Ideaal over een shirt of trui, lekker veel laagjes zijn zo gefixed.

Warme benen galore

Met jurken in je basisgarderobe kun je echt zoveel kanten op, ook als je zwanger bent. Jij en je babybuik krijgen alle ruimte in deze loose fit jurk Olivet van Noppies Maternity. Frisjes? Draag jouw jurk met een comfortabele zwangerschapspanty of zachte warme legging. Zo heb je meerdere seizoenen en temperaturen gecovered.

Jij hebt de broek aan

Zacht, zachter, zachtst. In broek Parks van Noppies Maternity kun je fijn chillen tijdens je zwangerschap, in de kraamweek en de periode erna. De broek is namelijk gemaakt van superzachte viscose. Voor nog wat extra ondersteuning trek je gewoon de elastische band over je babybuik. Gemaakt van duurzame viscose stof met de minste impact op het milieu. Je maakt ook hiermee dus een bewuste keuze. Zo comfortabel, die trek je dus niet meer uit.

En nog veel meer in de sale

Scoor nu de fijnste winteroutfits voor jou en je baby. Noppies biedt de combinatie van care, comfort & design en maakt het voor jou en je baby graag een stukje leuker en makkelijker. Nu met kortingen tot 50%. Ontdek de warme wintercollectie en de slimme functionaliteiten met mooie designs, allemaal gemaakt op een duurzame manier. Kijk voor nog meer sale-inspiratie en shoptips op Noppies.com