WIN: een beautybox met heerlijke maskers (t.w.v € 156)

27.11.2020 15:31

Kan jouw huid wel een oppepper gebruiken in de winter? De verzachtende en voedende producten van Mudmasky helpen jou en je huid de barre kou te trotseren. En het mooie: Kek Mama mag 20(!) keer een ‘All-Season Skincare Pack’ weggeven.

Daar wordt iedereen toch blij van?

 

Zachte, stralende huid

De dagen worden steeds donkerder, je huid voelt droger aan door de kou en krijgt minder zonlicht en natuurlijke vitamine D. Kortom: de winter is hét moment om extra goed voor je huid te zorgen met de items uit het ‘All-Season Skincare Pack’. De producten van Mudmasky zijn gebaseerd op verse, natuurlijke ingrediënten die de huid zelfs acht uur na het aanbrengen blijven hydrateren – met als resultaat: een zachte, stralende huid in de winter.

 

Maskers

De ‘All-Season Skincare Pack’ bestaat uit vier heerlijke seizoensmaskers met elk een andere werking: 

  • Leave Me On Winter Mask – Dit masker breng je meteen aan na het douchen (of voordat je naar buiten gaat) en spoel je niet af. De voedende ingrediënten beschermen, verzorgen en hydrateren je huid tegen het koude winterweer.
  • Leave Me On Spring Mask – Even vooruitdenken: de transitie van winter naar lente geeft je huid ook een flinke opdonder. Een goede verzorging is daarom ook dan belangrijk. Dit masker helpt daarbij. De voedende ingrediënten verzorgen en hydrateren niet alleen, ze beschermen je ook tegen de UV- straling van de zon. 
  • Leave Me On Summer Mask – Een goede bescherming tegen de schadelijke UV-stralen in de zomer is een pré. Maar om nou de hele dag met een zonnebrand op je gezicht te lopen zodra de zon schijnt? Dit masker voedt de huid en voelt niet vettig aan. Én het is gelijk een verzorgende crème.
  • Leave Me On Autumn Mask – Je huid heeft speciale zorg nodig na een hete zomer, omdat het door de zon en warmte veel vocht heeft verloren. Dit masker helpt je daarbij. 

 

Win, win, win

Wil jij dit fijne pakket winnen? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand winformulier invullen. En wie weet straal jij deze winter met je prachtige huid.