In samenwerking met Kek Mama

Voor dít toffe, duurzame mode-evenement van C&A kun jij nu kaarten winnen

16.08.2022 10:02

Goed zorgen voor onze planeet is belangrijk. Gelukkig poppen er steeds meer duurzame initiatieven op, óók op modegebied. Want eerlijk is eerlijk: als je kleding draagt, is het wel een fijne gedachte als deze duurzaam is geproduceerd én lang meegaat.

Wil jij deze duurzame mode ontdekken onder het genot van een hapje en een drankje? Dat kan tijdens het Fashion for Life event van Kek Mama & C&A op donderdag 22 september, in de C&A winkel in de Amsterdamse Kalverstraat! Er zijn stylistes, workshops en natuurlijk mag je ook door de rekken struinen en kleding shoppen.

Het allerleukste: jij kunt kaarten winnen voor dit toffe event, want Kek Mama mag 10x 2 kaarten weggeven. Het event is op donderdag 22 september, en begint om 12:30 uur tot ongeveer 18:30 uur. Vul hieronder het aanmeldfomulier in en maak kans op kaarten voor Fashion for Life!*

Let op: dit aanmeldformulier is gesloten, je kunt je niet meer aanmelden. 

*Door je aan te melden met je gegevens ga je ermee akkoord dat Kek Mama je een dosis humor, smeuïge verhalen en fijne tips in je inbox bezorgt (je kunt je altijd en gemakkelijk weer uitschrijven). Je kunt je aanmelden tot 5 september 2022. Winnaars krijgen bericht.

C&A heeft een mooie collectie voor mommies en baby’s, die niet alleen fashionable, maar ook nog hartstikke duurzaam is.

“Er zijn stylistes, workshops en natuurlijk mag je ook door de rekken struinen en kleding shoppen”

duurzame mode-evenementen C&A

Niemand minder dan influencer Lizet Greve is ook aanwezig op het event en deelt haar stylingtips: hoe kun je er leuk uitzien tijdens je zwangerschap, en welke kledingitems passen goed als je eenmaal bevallen bent? Na afloop word je meegenomen naar een andere locatie en krijg je uitleg over hoe kleding wordt gemaakt – én ga je met een goedgevulde goodiebag naar huis.

duurzame mode-evenementen C&A