In samenwerking met Kek Mama

De tofste kleding en spulletjes voor het nieuwe schooljaar (én voor een prikkie)

25.08.2022 14:16
Primark school kinderkleding

Vroege wekker gezet, brood gesmeerd? Veters aan het strikken, terwijl je kinderen zich proberen te herinneren waar hun schooltas staat? Dat kan maar één ding betekenen: het nieuwe schooljaar is begonnen. Déze budgetvriendelijke tips helpen jou om je kind weer fris voor de dag te laten komen.

Schoolwerk & chill

Primark school kinderkleding Primark school kinderkleding

Vielen die comfortabele lockdownoutfits ook zo in de smaak bij je kind? Met een kleine frisse upgrade kan het ook zo naar school naar school worden gedragen. Bij Primark vind je mooie matchende sets met nette joggingbroeken en een sweatshirts. Mix en match deze heerlijk zittende items om steeds een nieuwe look samen te stellen. Met een paar verse sneakers eronder kan je kind zo de deur uit. Of combineer de favoriete jeans met een toffe nieuwe hoodie.

Kies veelzijdig

Primark school kinderkleding

Als het schooljaar weer van start gaat, is het fijn als je kind makkelijke en snelle outfits in de kast heeft. Kies veelzijdige kleding die altijd kan, van in de klas tot ravotten op het schoolplein. Met handige basics maak je de ochtendroutine op schooldagen lekker snel en eenvoudig. Laagjes zijn ideaal. Neem bijvoorbeeld deze jurken met prints: in de zomer leuk met een paar sandalen eronder en op koudere dagen met maillot, laarsjes en een vest.

College tour

Primark school kinderkleding Primark school kinderkleding

Lichte buitenkleding is een must voor als de scholen weer beginnen. Ideaal voor op het schoolplein in nazomer en herfst. Voor een klein spetje regen of juist een zonnestraal. Ook een flanellen overhemd staat leuk boven een T-shirt met tekst en een korte broek, of ga voor de ultieme schoollook met een collegejack voor kinderen.

Pennen knabbelen

Primark school kinderkleding

Van ingewikkelde formules bij wiskunde tot letters proberen te krabbelen: je kinderen hebben hoe dan ook iets nodig om in (of mee) te schrijven. Primark biedt het al vanaf € 1,50. Kies bijvoorbeeld een ringband en superhandige tabbladen. Hoeven je kinderen alleen nog maar hun favoriete print te kiezen. Worden het raketten, regenbogen, glitters of teksten? Helemaal top: de zeemeermin-pen.

Vriendjes mee

Primark school kinderkleding Primark school kinderkleding

Rib uit je lijf, zo’n stevige nieuwe rugzak? Hoeft niet. Deze fijne rugzakken vallen zeker op aan de kapstok op school. Primark heeft geweldige schooltassen. Zelfs de items met favoriete tekenfilmfiguren en tv- en gamepersonages zijn voor een prikkie. Wedden dat het veel steun én blije koppies geeft?

 

Maak van dit schooljaar een succes

Van schoenen en jassen tot schrijfwaren en schooltassen: de nieuwe ‘Terug-Naar-School’ collectie van Primark is nu te koop in al hun winkels.

Primark school kinderkleding