In samenwerking met Kek Mama

Mét deze cadeaus voelt iedere moeder zich bijzonder

29.04.2021 10:21
cadeaus moeder bijzonder bijenkorf

Het is weer bijna Moederdag. Dat betekent natuurlijk: ontbijt op bed, schattige knutsels, zelfgeschreven gedichten en onbeperkt me-time. Hoort er volgens jouw partner ook een cadeau bij? De Bijenkorf heeft een heerlijk lijstje gemaakt voor Moederdag, hier vind je een cadeau voor iedere moeder én voor elk budget. Wij hebben alvast onze favorieten voor je op een rij gezet. 


Cadeau tussen de 10 en 25 euro

Een lekker cadeau om te krijgen: heerlijke groene Kusmi tea. De vrolijk gekleurde blikjes fleuren elke keuken op. Tip: gebruik je theekopje als zandloper. Zolang die vol zit, hoef je niet te reageren op vragen, geroep, gegil en gezever. En stiekem bijvullen mag. 

Cadeau tussen de 25 en 50 euro

Met The Ordinary-verzorgingsset krijg je indirect ook heel wat tijd voor jezelf cadeau. Deze duurzame lijn bestaat uit een cleanser, masker, moisterizer en nachtcrème. Bad aan, tijdschrift erbij en je bent klaar voor een paar uurtjes wellness in huis. 

 

Cadeau tussen de 50 en 65 euro

Deze Charlotte Tilbury  2-in-1 gezichtsbehandeling in een tube herstelt je huid, hydrateert en laat je stralen.Overigens ook geschikt voor de mannenhuid. Win-win dus. 

 

Cadeau boven de 65 euro

Ultiem lief en blijvend is een 14-karaats gouden ring met een groene smaragd, die edelsteen staat voor succesvolle liefde. 

Extra tip: om Moederdag onvergetelijk te maken biedt de Bijenkorf hun members het graveren op sierraden en horloges gratis aan.

Alle cadeaus zijn online te bestellen. Kom je liever naar de winkel, maak dan een afspraak bij de Bijenkorf bij jou in de buurt. Want alle winkels zijn open op afspraak. 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >