In samenwerking met Kek Mama

9x leuke én betaalbare zwangerschapskleding voor de zomer

15.06.2022 10:30

Zwanger? Dan kun je je nog steeds prima naar jouw eigen smaak kleden. In deze leuke én betaalbare zwangerschapskleding straal je als nooit tevoren.

Musthaves voor (aanstaande) mama’s

In welk trimester je ook zit: breid je garderobe uit met een paar kledingstukken uit de Primark zwangerschapscollectie en je hebt voor elke fase handige, betaalbare en stijlvolle opties voor elke dag. Er komt tijdens zo’n zwangerschap behoorlijk wat op je af, dus druk maken over kleding, is het laatste wat je wilt. Deze looks zijn makkelijk en stylish tegelijk. En betaalbaar: deze crèmekleurige wikkeljurk shop je voor maar 22 euro.

Zwangerschapsjeans

Onmisbaar in je kledingkast: een fijne zwangerschapsjeans. Perfect voor de zomerse dagen. Draag de spijkerbroek over of onder je buik en combineer ‘m met een lang shirt met split aan de zijkant. Handig: die past altijd, ongeacht hoe hard je buik groeit. Ga je voor comfort? Kies dan het zachte pak met een broek en shirt in dezelfde kleur.

Lekker luchtig

Een leuke outfit kan altijd, óók op warme dagen. Houd wel rekening met een hoge luchtvochtigheid en veel zonnestralen, dus kies voor zwangerschapskleding waarin je lekker koel blijft. Ga bij twijfel altijd voor katoen, wijd en oversized, want zo blijft alles luchtig.

Laagjes, laagjes, laagjes

Luchtige lagen, zoals oversized overhemden, zijn een musthave die je steeds anders kunt dragen. Draag ‘m open als jasje, met de knoopjes dicht of in een rokje of short. Draag je in de zomer het liefst spijkershorts? Ga dan voor een zwangerschapsbermudashort van Primark, voor maar 15 euro. Ook handig voor tijdens die welverdiende babymoon. Oh, en vergeet dit zwarte Bardot badpak met ruches (14 euro) niet in de koffer.

Lekker slapen

Fijn: je kunt de pyjamatops en -broeken van Primark mixen en matchen, dus er zit altijd een leuke combi voor je bij. Kies uit lange en korte broeken en hemdjes of T-shirts om in te slapen. Allemaal lekker luchtig, gemaakt van ademend materiaal en dus perfect voor een goede nachtrust.

Primark Cares

Wist jij dat Primark als doel heeft gesteld voor 2030 dat 100% van hun kleding zal worden gemaakt van gerecyclede of duurzamere materialen? Dit gaat bijvoorbeeld om katoen uit het eigen Sustainable Cotton-programma. Op dit moment is 39% van alle kleding – dus ook de zwangerschapskleding – gemaakt van gerecyclede of duurzamere materialen. In welk trimester van je zwangerschap je ook zit, breid je garderobe uit met jouw favoriete items uit de Primark zwangerschapscollectie en je hebt comfortabele en hippe opties voor iedere dag, die zo duurzaam mogelijk gemaakt zijn.

 

Bekijk de hele collectie op Primark.com